Γίνετε Επιστημονικός Συνεργάτης του Psychology

Psychology.gr : Το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας, από το 2003!

350.000+ επισκέπτες / μήνα

 840.000+ προβολές άρθρων/μήνα!

Δωρεάν Σελίδα Ειδικού για πάντα, για αποκλειστικούς αρθρογράφους!

Αποκτήστε πρόσβαση στο στοχευμένο κοινό του Psychology μέσα από τα άρθρα σας!

 

Βήματα για να ξεκινήσετε τη συνεργασία με το Psychology

Εγγραφή


Κάντε εγγραφή στο Psychology και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @psychology.gr για την εγγραφή σας. Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύστημα δημοσίευσης άρθρων.

Δημοσιεύστε τα άρθρα σας


Ανεβάστε τα άρθρα σας στο σύστημα διαχείρισης άρθρων, προκειμένου να λάβουν έγκριση από το τμήμα Σύνταξης καθώς και να λάβουν σειρά προτεραιότητας προς δημοσίευση.
Είστε έτοιμοι!

Έλεγχος Απόδοσης Άρθρων!


Τα άρθρα σας θα δημοσιευθούν αμέσως στη Google και στο Portal μας, στα Social Media, στο Newsletter μας. Το Psychology, με την ισχυρή του θέση στις μηχανές αναζήτησης, τις 1.000+ πρωτιές σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά ψυχολογίας, σε συνδυασμό με την στοχευμένη επισκεψιμότητα 840.000+ /μήνα, θα δουλέψουν για εσάς! Σε ειδική σελίδα, προσβάσιμη με κωδικό, μπορείτε να βλέπετε την απόδοση των άρθρων σας!

Γιατί να γίνετε Συνεργάτης-Αρθρογράφος, στο Psychology.gr

Το Psychology, είναι ένα έγκυρο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία που ο κόσμος εμπιστεύεται! Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, με παρουσία από το 2003!

Κάνουμε τη δουλειά για εσάς! Έχουμε μια ομάδα ειδικών που γνωρίζει τον κόσμο της Ψυχολογίας! Έχουμε όμως και μια εσωτερική ισχυρή ομάδα ειδικών στο Web Development και στο Internet Marketing, ώστε να φροντίζουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, με τον πλέον ανταγωνιστικό τρόπο. (Ενδεικτικές νέες ενότητες: Psychology Trends, Online Λεξικό Ψυχολογίας, Mobile Application για το φόρουμ αυτοβοήθειας, Διαδραστικές δημοσκοπήσεις Ψυχολογίας κτλ

Παρέχουμε Στατιστικά Απόδοσης, έχετε άμεσο έλεγχο της απόδοσης της συνεργασίας μας!: Έχετε πρόσβαση σε ειδική σελίδα με κωδικό, όπου σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε την απόδοση των άρθρων σας, της καταχώρησης σας στον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό Κατάλογο αλλά και τις παραπομπές ασθενών/πελατών (μέσω email) που λάβατε από το Psychology.gr

Έχουμε μια ισχυρή θέση στις μηχανές αναζήτησης (Google) με περισσότερες από 1000 πρωτιές σε σημαντικές λέξεις κλειδιά της Ψυχολογίας. Τα άρθρα σας, εμφανίζονται άμεσα στη Google. Εκατοντάδες άρθρα, εμφανίζονται ακόμη και στην 1η θέση αναζήτησης της μηχανής. Για να λάβετε ένα δείγμα της σημαντικότητας αυτού, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Google, το 1ο αποτέλεσμα σε μια λέξη κλειδί, λαμβάνει το 87% της επισκεψιμότητας, ενώ το 5ο αποτέλεσμα της 1ης σελίδας αναζητήσεων, λαμβάνει μόλις 4%!

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Συνεργασίας με το Psychology

  1. Δωρεάν Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας για πάντα, για όσους έχουν επιλέξει Αποκλειστική Συνεργασία (δείτε αναλυτικά παρακάτω). Ακόμη, δωρεάν σελίδα για 6μήνες, για τους συνεργάτες που έχουν επιλέξει σταθερή συνεργασία.

  1. Άμεση καταχώρηση του άρθρου σας στις μηχανές αναζήτησης και ακολούθως, προώθηση του άρθρου σας στα Social Media (Facebook, Twitter).

  1. Ειδικά για τους αποκλειστικούς συνεργάτες-αρθρογράφους, επιπλέον προβολή των άρθρων μέσω "Χορηγούμενης διαφήμισης" στο Facebook, σε χιλιάδες ακόμη χρήστες του δικτύου που δεν ακολουθούν το FanPage μας.

  1. Προώθηση των άρθρων σας μέσω Push Notifications - Νέα Υπηρεσία! Προβάλλουμε τα άρθρα των συνεργατών σε κινητά τηλέφωνα, σε tablets αλλά και στην οθόνη του υπολογιστή χιλιάδων εγγεγραμμένων μελών, μέσω της υπηρεσίας Push Notifications η οποία φέρνει άμεσα αποτελέσματα, χιλιάδων αναγνώσεων των άρθρων, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα, όπως τα newsletters που έχουν μόλις 2% απόδοση.

  1. Δημοσίευση συνέντευξης των συνεργατών, για επιπλέον προβολή των υπηρεσίων που παρέχουν, του χώρου τους, των δράσεων που διοργανώνουν (σεμινάρια, ομιλίες κτλ)

  1. Δημοσίευση βιογραφικού στη στήλη συνεργατών του Portal μας.

  1. Επιπρόσθετη προώθηση των άρθρων σας, μέσω του τακτικού 15νθημερου Newsletter του Portal μας, υπηρεσία η οποία έχει χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη.

  1. Πρόσβαση με κωδικό σε ειδική σελίδα συνεργατών και ειδικών ψ.υγείας, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά την απόδοση των άρθρων σας αλλά και της καταχώρησης σας στον επαγγελματικό κατάλογο θεραπευτών.

 1. Παραπομπές ασθενών/πελατών που επικοινωνούν με το Psychology ζητώντας υποστήριξη.

…..Λίγα ακόμη λόγια για το psychology.gr…..

 1. Το Psychology.gr έχει περισσότερες από 1.000 πρωτιές στις μηχανές αναζήτησης (Google), σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τον κόσμο της Ψυχολογίας.
 2. Έχει μια στοχευμένη επισκεψιμότητα, τουλάχιστον 350.000 / μήνα.
 3. Λαμβάνει περισσότερες από 840.000 αναγνώσεις άρθρων / μήνα.
 4. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003 που δημιουργήθηκε, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια, Βιβλία και Ηλεκτρονικά Μέσα.

Το Psychology είναι ο δικός σας συνεργάτης στον κόσμο της Ψυχολογίας!

Είτε έχετε εδραιωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, είτε ξεκινάτε τώρα, μπορείτε να λάβετε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας συνεργασίας με το Psychology!

Έχω δική μου επαγγελματική ιστοσελίδα, ως Ειδικός Ψυχικής Υγείας. Για ποιο λόγο να δημοσιεύω άρθρα στο psychology.gr?

Ως συνεργάτης του Psychology, γίνεστε μέλος της ομάδας μας, ενός ισχυρού brand που λαμβάνει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στον κόσμο της Ψυχολογίας, στο ελληνικό διαδίκτυο.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερες από 1000 επαγγελματικές σελίδες ειδικών ψυχικής υγείας στο ελληνικό διαδίκτυο. Για να εμφανιστεί η σελίδα σας στις ψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης και να λάβετε οφέλη από τη σελίδα σας, η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη, αν όχι ανυπέρβλητη.

Η αρθρογραφία στο Psychology, θα δρομολογεί διαρκώς έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στη σελίδα σας!

Επιπλέον, ο σύνδεσμος προς τη σελίδα σας διαμέσω του Psychology, εξαιτίας του ισχυρού Domain Authority που απολαμβάνει το Psychology, θα βοηθήσει σημαντικά στην κατάταξη της δικής σας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

 

Είμαι Ειδικός Ψυχικής Υγείας, αλλά δεν έχω επαγγελματική ιστοσελίδα. Σε τι θα με βοηθήσει η δημοσίευση άρθρων στο Psychology.gr?

Ως συνεργάτης του Psychology, γίνεστε μέλος της ομάδας μας, ενός ισχυρού brand που λαμβάνει τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στον κόσμο της Ψυχολογίας, στο ελληνικό διαδίκτυο.

Όλα τα άρθρα στο Psychology λαμβάνουν χιλιάδες αναγνώσεις. Η ιδιότητα σας και τα στοιχεία επικοινωνίας περιλαμβάνονται πάντοτε στην υπογραφή του άρθρου σας. Παράληλλα, δίπλα σε κάθε άρθρο σας, εμφανίζεται όλη η αρθρογραφία σας. Με αυτόν τον τρόπο, προβάλλετε τις υπηρεσίες σας σε ένα στοχευμένο, πολυάριθμο κοινό που αναζητά πληροφορίες για συμβουλευτική & ψυχοθεραπεία.

Το Psychology σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας σελίδας Ειδικού Ψυχικής Υγείας εντός του Portal. Η σελίδα αυτή, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο προφίλ ειδικού και μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας! Σε συνεργάτες που αρθρογραφούν αποκλειστικά για το Psychology, η σελίδα αυτή, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για πάντα!

Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο E-Psychology, ώστε το εξειδικευμένο τμήμα Web Development της εταιρείας μας, να αναλάβει την κατασκευή της αυτόνομης, επαγγελματικής σας σελίδας.

 

Συνοπτικές Πληροφορίες για την Υπηρεσία

Παρέχουμε δύο επίπεδα συνεργασίας: Σταθερή, Αποκλειστική.

ΕΙΔΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣΣΤΑΘΕΡΗΠΛΗΡΗΣ
Συχνότητα αποστολής άρθρων Μίνιμουμ 1 άρθρο/μήνα Μίνιμουμ 1 άρθρο/μήνα
Δημοσίευση άρθρου & αναδημοσιεύσεις Δημοσιεύετε τα άρθρα σας στο Psychology και μπορείτε να τα αναδημοσιεύετε, με σαφή αναφορά στην πηγή 1ης δημοσίευσης Τα άρθρα δημοσιεύονται Αποκλειστικά στο Psychology. Μπορείτε να κάνετε αναδημοσίευση στην επαγγελματική σας ιστοσελίδα, με σαφή αναφορά στην πηγή 1ης δημοσίευσης
Πίνακας ελέγχου απόδοσης συνεργασίας yes yes
Προβολή στην Αρχική Σελίδα: yes yes
Προβολή Facebook, Twitter: yes yes
Push Notifications: yes yes
Βιογραφικό στη στήλη συνεργατών yes yes
Δωρεάν Καταχώρηση δράσεων, σεμιναρίων κτλ yes yes
Facebook χορηγούμενη διαφήμιση: no1 yes
Επαναληπτικές Προωθήσεις Facebook, Twitter: no1 yes
Επαναληπτικές Προωθήσεις Push Notifications: no1 yes
Δημοσίευση συνέντευξης ειδικού no1 yes
Δημιουργία Email (πχ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) no1 yes
Δημιουργία Σελίδας Ειδικού (Προαιρετικό) Δωρεάν για 6μήνες Δωρεάν για πάντα
Εκπτώσεις σε διάφορες υπηρεσίες του E-Psychology 10-20% 30-50%

Απλή Συνεργασία: Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε μια μόνιμη συνεργασία, μπορείτε ελεύθερα να στέλνετε τα άρθρα σας προς δημοσίευση στο Psychology.gr. Το Τμήμα Σύνταξης της Πύλης μας, με μια σειρά κριτηρίων, επιλέγει τα άρθρα που θα δημοσιεύσει. Σε κάθε περίπτωση, δεν δημοσιεύονται άρθρα που υπάρχουν ήδη δημοσιευμένα, σε τρίτες ιστοσελίδες.

*Push Notifications: Πρόκειται για Nέα Υπηρεσία όπου στέλνονται ειδοποιήσεις για άρθρα από το Psychology προς τους χρήστες, μόλις ανοίξουν τον Browser του υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο. Η υπηρεσία αυτή έχει έως αυτή τη στιγμή (μέσα του 2018), περισσότερα από 90.000 εγγεγραμμένα μέλη που αυξάνονται καθημερινά, με υψηλό ρυθμό.
** Χορηγούμενες διαφημίσεις στο Facebook: Επιλεγμένα άρθρα εμφανίζονται και σε χρήστες που δεν ακολουθούν την σελίδα μας στο Facebook. Την χρέωση της διαφήμισης αυτής, την αναλαμβάνει εξόλοκλήρου το Psychology

Βήματα διαδικασίας


Κάντε εγγραφή στο Psychology στον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @psychology.gr για την εγγραφή σας. Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να προχωρήσετε στη δημιουργία της σελίδας σας!

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.