Αποκτήστε Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας στο Psychology.gr

Psychology.gr : Το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας, από το 2003!

350.000+ επισκέπτες / μήνα

 840.000+ προβολές άρθρων/μήνα!

Δωρεάν Σελίδα για 3 μήνες, στη συνέχεια μόνο 50€ +ΦΠΑ/έτος.

Δωρεάν Σελίδα για πάντα, για τους συνεργάτες-αρθρογράφους!

Αποκτήστε με χαμηλό κόστος και λίγα βήματα, πρόσβαση στο στοχευμένο κοινό του Psychology

 

Πως να δημιουργήσετε Σελίδα Ειδικού στο Psychology

Εγγραφή


Κάντε εγγραφή στο Psychology και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @psychology.gr για την εγγραφή σας. Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να προχωρήσετε στη δημιουργία της σελίδας σας!

Δημιουργία Σελίδας Ειδικού


Αμέσως μόλις λάβετε email ειδοποίηση για την απόδοση δικαιωμάτων στον λογαριασμό σας, προχωρήστε στη δημιουργία της σελίδας σας. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

Άμεση Απόδοση!


Το Psychology.gr, με την ισχυρή του θέση στις μηχανές αναζήτησης (Google), τις 1.000+ πρωτιές σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά ψυχολογίας, σε συνδυασμό με την στοχευμένη επισκεψιμότητα 840.000+ /μήνα, θα δουλέψουν για εσάς!

Δημιουργήστε μια σύγχρονη, όμορφη και περιεκτική Σελίδα Ειδικού στο Psychology.gr

Ο Εξειδικευμένος Κατάλογος Ειδικών Ψυχικής Υγείας του Psychology.gr διαφέρει από κάθε άλλο κατάλογο στο Ελληνικό Διαδίκτυο.
Η αναλυτική σας καταχώρηση, δεν βρίσκεται εν μέσω εκατοντάδων άλλων καταχωρήσεων, για διάφορα, μη συναφή επαγγέλματα.
O αλγόριθμος του Psychology.gr, επιτρέπει την εμφάνιση της σελίδας σας, με διάφορα ειδικά κριτήρια, όπως είναι η ειδικότητα σας, τα θέματα που αντιμετωπίζετε στο γραφείο σας, τα πεδία εξειδίκευσης σας, η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση σας.
Η Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας στο Psychology.gr είναι κατάλληλα σχεδιασμένη από Ψυχολόγους, ώστε να εμπεριέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης προκειμένου να επιλέξει τον κατάλληλο γι αυτόν Ειδικό Ψυχικής Υγείας.

Γιατί να αποκτήσετε σελίδα ειδικού στο Psychology.gr

  1. Το Psychology.gr, είναι ένα έγκυρο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία που ο κόσμος εμπιστεύεται!

  1. Ο κατάλογος Ειδικών του Psychology.gr, είναι ο μοναδικός Εξειδικευμένος Κατάλογος Ειδικών Ψυχικής Υγείας στο Ελληνικό Διαδίκτυο.

  1. Κάνουμε τη δουλειά για εσάς! Έχουμε μια ομάδα ειδικών που γνωρίζει τον κόσμο της Ψυχολογίας! Έχουμε όμως και μια εσωτερική ισχυρή ομάδα ειδικών στο Web Development και στο Internet Marketing, ώστε να φροντίζουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, με τον πλέον ανταγωνιστικό τρόπο. (Ενδεικτικές νέες ενότητες: Psychology Trends, Online Λεξικό Ψυχολογίας, Mobile Application για το φόρουμ αυτοβοήθειας, Διαδραστικές δημοσκοπήσεις Ψυχολογίας κτλ

  1. Φροντίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο ευρύ κοινό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ομάδα του Psychology.gr, επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της καταχώρηση σας και την αλήθεια των εκπαιδεύσεων και εξειδικεύσεων που έχετε, προκειμένου να αποδώσει στην σελίδα σας την Ένδειξη "VERIFIED BY PSYCHOLOGY". Έτσι, προστατεύουμε την υπηρεσία από μη εξουσιοδοτημένες καταχωρήσεις, όπως συχνά συμβαίνει σε διάφορους καταλόγους γενικής χρήσης που εμπεριέχουν όλων των ειδών τα επαγγέλματα.

  1. Παρέχουμε μια καινοτόμα υπηρεσία, τα Push Notifications που στέλνουν τα νέα άρθρα απευθείας σε smart-phones & tablets ή στην οθόνη του υπολογιστή των επισκεπτών του Portal. Αυτό, για όσους συνοδεύουν την σελίδα του με κάποια άρθρα, αυξάνει την απόδοση της Σελίδας Ειδικού, έως 30%

 1. Κάνουμε με εντιμότητα τη δουλειάς μας, παρέχουμε Στατιστικά Απόδοσης: Έχετε πρόσβαση σε ειδική σελίδα με κωδικό, όπου σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε την απόδοση των άρθρων σας, της καταχώρησης σας στον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό Κατάλογο αλλά και τις παραπομπές ασθενών/πελατών (μέσω email) που λάβατε από το psychology.gr

…..Λίγα ακόμη λόγια για το psychology.gr…..

 1. Το Psychology.gr έχει περισσότερες από 1.000 πρωτιές στις μηχανές αναζήτησης (Google), σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τον κόσμο της Ψυχολογίας.
 2. Έχει μια στοχευμένη επισκεψιμότητα, τουλάχιστον 350.000 / μήνα. (στατιστικά στοιχεία από Σεπτέμβριο 2018)
 3. Λαμβάνει περισσότερες από 840.000 προβολές άρθρων / μήνα. (στατιστικά στοιχεία από Σεπτέμβριο 2018)
 4. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003 που δημιουργήθηκε, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια, Βιβλία και Ηλεκτρονικά Μέσα.

Το Psychology είναι ο δικός σας συνεργάτης στον κόσμο της Ψυχολογίας!

Είτε έχετε εδραιωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, είτε ξεκινάτε τώρα, μπορείτε να λάβετε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας συνεργασίας με το E-Psychology!

Έχετε δική σας Επαγγελματική Σελίδα?

Αν αναρωτιέστε, γιατί χρειάζεστε μια σελίδα στο Psychology, από τη στιγμή που έχετε δική σας σελίδα, διαβάστε τα παρακάτω:

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερες από 1000 επαγγελματικές σελίδες ειδικών ψυχικής υγείας στο ελληνικό διαδίκτυο. Για να εμφανιστεί η σελίδα σας στις ψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης και να λάβετε οφέλη από τη σελίδα σας, η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη, αν όχι ανυπέρβλητη.

Μια σελίδα στο Psychology, θα δρομολογεί διαρκώς έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στη σελίδα σας!

Επιπλέον, ο σύνδεσμος προς τη σελίδα σας διαμέσω του Psychology.gr, εξαιτίας του ισχυρού Domain Authority που απολαμβάνει το Psychology, θα βοηθήσει σημαντικά στην κατάταξη της δικής σας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Δεν έχετε ακόμη Επαγγελματική Σελίδα?

Εάν δεν έχετε δική σας σελίδα, η σελίδα που παρέχεται στο Psychology.gr θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Παρέχει πλήρη στοιχεία και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον επισκέπτη, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί σας.

Ενσωματώνεται άμεσα, τόσο στη μηχανή αναζήτησης Google, όσο και στην μηχανή αναζήτησης Ειδικών Ψ.Υγείας του Psychology.gr

Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Psychology.gr, ώστε το εξειδικευμένο τμήμα Web Development της εταιρείας μας, να αναλάβει την κατασκευή της αυτόνομης, επαγγελματικής σας σελίδας.

Συνοπτικές Πληροφορίες για την Υπηρεσία

Δημιουργία σελίδας ειδικού/καταχώρηση στον κατάλογοΚόστος Υπηρεσίας
Για όλους τους ειδικούς Ψ.Υγείας (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψ.υγείας κτλ) Δωρεάν για 3 μήνες, στη συνέχεια 50€/έτος +ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν για 3 μήνες, στη συνέχεια 50€/έτος +ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν για 6 μήνες, στη συνέχεια: 50€/έτος +ΦΠΑ
Για συνεργάτες αρθρογράφους με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δωρεάν για πάντα

Βήματα διαδικασίας


Κάντε εγγραφή στο Psychology στον παρακάτω σύνδεσμο και ενημερώστε μας μέσω mail στο info @psychology.gr για την εγγραφή σας.

Στη συνέχεια, θα αποδώσουμε στην εγγραφή σας δικαιώματα Ειδικού Ψυχικής Υγείας ώστε να προχωρήσετε στη δημιουργία της σελίδας σας!

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της 3μηνης ΔΩΡΕΑΝ κατάχωρησης σας, θα λάβετε ένα Email Υπενθύμισης για τη λήξη της υπηρεσίας.
Κάνοντας click στον σύνδεσμο παρακάτω, θα μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε την υπηρεσία.
Αγνοήστε το μήνυμα, σε περίπτωση που επιθυμείτε να διακόψετε την υπηρεσία.

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.