Αποκτήστε Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας στο Psychology.gr

Psychology.gr : Το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας, από το 2003!

350.000+ επισκέπτες / μήνα

 840.000+ προβολές άρθρων/μήνα!

Δωρεάν Σελίδα για πάντα, για τους συνεργάτες-αρθρογράφους!

Αποκτήστε με χαμηλό κόστος και λίγα βήματα, πρόσβαση στο στοχευμένο κοινό της Πύλης Ψυχολογίας.

Basic - Καταχώρηση στον Επαγγελματικό Κατάλογο Ειδικών Ψυχικής Υγείας
Δημιουργήστε μια σύγχρονη, όμορφη και περιεκτική Σελίδα Ειδικού στο Psychology.gr

Ο Εξειδικευμένος Κατάλογος Ειδικών Ψυχικής Υγείας του Psychology.gr διαφέρει από κάθε άλλο κατάλογο στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Η αναλυτική σας καταχώρηση, δεν βρίσκεται εν μέσω εκατοντάδων άλλων καταχωρήσεων, για διάφορα, μη συναφή επαγγέλματα.

O αλγόριθμος του Psychology.gr, επιτρέπει την εμφάνιση της σελίδας σας, με διάφορα ειδικά κριτήρια, όπως είναι η ειδικότητα σας, τα θέματα που αντιμετωπίζετε στο γραφείο σας, τα πεδία εξειδίκευσης σας, η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση σας.

Η Σελίδα Ειδικού Ψυχικής Υγείας στο Psychology.gr είναι κατάλληλα σχεδιασμένη από Ψυχολόγους, ώστε να εμπεριέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης προκειμένου να επιλέξει τον κατάλληλο γι αυτόν Ειδικό Ψυχικής Υγείας.

Πρόκεται για μια ολοσέλιδη παρουσίαση που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει ο επισκέπτης, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον ειδικό ψυχικής υγείας της επιλογής του. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι θα χρειαστεί να καταχωρήσετε: Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, πεδία εξειδίκευσης, ηλικιακές ομάδες που αναλαμβάνετε, είδος θεραπείας κ.α.

Για ακόμη μεγαλύτερη προβολή, μπορείτε να αποστείλετε τα αποδεικτικά σπουδών, εμπειρίας και εξειδίκευσης που αναφέρετε στην καταχώρηση σας, ώστε να λάβετε την ειδική σήμανση "Επιβεβαίωσης Στοιχείων Ειδικού που παρέχει το Psychology.gr". Η σήμανση αυτή, συμβάλει στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους επισκέπτες της Πύλης μας, αλλά και στην καλύτερη απόδοση της δικής σας προβολής.

Premium - Καταχώρηση στους προτεινόμενους Ειδικούς Ψυχικής Υγείας
Προβολή σε 10 επιλεγμένες από εσάς ενότητες άρθρων, σε 500+ άρθρα που προοδευτικά λαμβάνουν, χιλιάδες αναγνώσεις κάθε μήνα.

Στην Premium Υπηρεσία, λαμβάνετε όλα τα οφέλη της καταχώρησης στον Επαγγελματικό Κατάλογο Ειδικών Ψυχικής Υγείας, που αναφέρονται παραπάνω.

Η πιο σημαντική προσθήκη είναι ότι επιλέγετε 10 ενότητες άρθρων στις οποίες επιθυμείτε να προβληθείτε (π.χ. Ένότητα άγχους, ενότητα φοβιών, ενότητα ψυχαναγκασμών κ.τ.λ.) Η καταχώρηση σας, θα εμφανίζεται δίπλα σε όλα τα άρθρα των επιλεγμένων ενοτήτων. (ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι η καταχώρηση σας, θα εμφανίζεται σε 500+ άρθρα. Σε κάποιες ενότητες, ο αριθμός αυτός, είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, όπως για παράδειγμα στις ενότητες "Αυτοβοήθεια", "Ψυχολογία Παιδιού" κτλ).

Η καταχώρηση σας, θα εμφανίζεται με την ένδειξη: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ. Η συχνότητα εμφάνισης της καταχώρησης είναι 3:10, δηλαδή σε κάθε 10 αναγνώσεις άρθρου, θα εμφανίζεται, 3 φορές.

Κάθε άρθρο της Πύλης Ψυχολογίας, λαμβάνει κατά μέσο όρο, 2.000-4.000 αναγνώσεις, από τις πρώτες μόλις ημέρες δημοσίευσης του. Προοδευτικά, ο αριθμός αυτός, αυξάνει πολύ περισσότερο.
Σε ένα ενδεικτικό σενάριο, η καταχώρηση σας, ως προτεινόμενου ειδικού, θα εμφανιστεί ως εξής, στο στοχευμένο αναγνωστικό κοινό της Πύλης Ψυχολογίας: Υποθέτουμε ότι οι ενότητες άρθρων που επιλέξατε να προβληθείτε, περιλαμβάνουν ήδη, 500 δημοσιευμένα άρθρα. 500 άρθρα χ 3000 αναγνώσεις/άρθρο = 1.500.000 αναγνώσεις. Με δεδομένο ότι εμφανίζεστε, 3 φορές σε κάθε 10 αναγνώσεις, το τελικό σύνολο εμφανίσεων της καταχώρησης σας, θα είναι: 490.000 εμφανίσεις. (το σενάριο είναι υποθετικό, ο πραγματικός αριθμός εμφανίσεων μπορεί να διαφέρει σημαντικά, είτε θετικά, είτε αρνητικά, λόγω της δυναμικής φύσης της αναγνωσιμότητας, σε βάθος χρόνου.

Προκειμένου η υπηρεσία αυτή, να έχει υψηλή ποιότητα για το ευρύ κοινό και υψηλή απόδοση για εσάς, παρέχεται σε περιορισμένο αριθμό Ειδικών Ψυχικής Υγείας (max.10) και μόνο σε Ειδικούς που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία πιστοποίησης στοιχείων από το Psychology.gr.

Premium Plus - Καταχώρηση στους προτεινόμενους Ειδικούς Ψ.Υγείας, στη δεξιά στήλη της Μηχανής Αναζήτησης της Πύλης μας

Στην Premium Plus Υπηρεσία, λαμβάνετε όλα τα οφέλη που αναφέρονται παραπάνω, στις υπηρεσίες Basic & Premium.

Σύμφωνα με εξειδικευμένες μετρήσεις που κάνουμε ανά τακτά διαστήματα, η μηχανή αναζήτησης όρων ψυχολογίας, είναι η πιο "καυτή" ενότητα της Πύλης μας. Η προβολή σας, θα γίνει στη δεξιά στήλη της μηχανής αναζήτησης. Η καταχώρηση σας, ως προτεινόμενου ειδικού ψυχικής υγείας, θα εμφανίζεται εκεί, όποια λέξη κλειδί - όρο ψυχολογίας και αν αναζητήσει, το στοχευμένο κοινό της Πύλης Ψυχολογίας.

Η Καταχώρηση σας, θα εμφανίζεται με συχνότητα 4:10, με αυτοματοποιημένο τρόπο που προκύπτει απο τον αλγόριθμο της μηχανής αναζήτησης της Πύλης μας.

Προκειμένου η υπηρεσία αυτή, να έχει υψηλή ποιότητα για το ευρύ κοινό και υψηλή απόδοση για εσάς, παρέχεται σε περιορισμένο αριθμό Ειδικών Ψυχικής Υγείας (max.10) και μόνο σε Ειδικούς που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία πιστοποίησης στοιχείων από το Psychology.gr.

Γιατί να συνεργαστείτε με την Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr

Το Psychology.gr, είναι ένα έγκυρο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία από το 2003, που ο κόσμος εμπιστεύεται!

Ο κατάλογος Ειδικών του Psychology.gr, είναι ενας Εξειδικευμένος Κατάλογος Ειδικών Ψυχικής Υγείας, από τους ελάχιστους στο ελληνικό διαδίκτυο.

Κάνουμε τη δουλειά για εσάς! Έχουμε μια ομάδα ειδικών που γνωρίζει τον κόσμο της Ψυχολογίας! Έχουμε όμως και μια εσωτερική ισχυρή ομάδα ειδικών στο Web Development και στο Internet Marketing, ώστε να φροντίζουμε και να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, με τον πλέον ανταγωνιστικό τρόπο. (Ενδεικτικές νέες ενότητες: Psychology Trends, Online Λεξικό Ψυχολογίας, Mobile Application για το φόρουμ αυτοβοήθειας, Διαδραστικές δημοσκοπήσεις Ψυχολογίας κτλ

Φροντίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στο ευρύ κοινό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η ομάδα του Psychology.gr, επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της καταχώρηση σας και την αλήθεια των εκπαιδεύσεων και εξειδικεύσεων που έχετε, προκειμένου να αποδώσει στην σελίδα σας την Ένδειξη "VERIFIED BY PSYCHOLOGY". Έτσι, προστατεύουμε την υπηρεσία από μη εξουσιοδοτημένες καταχωρήσεις, όπως συχνά συμβαίνει σε διάφορους καταλόγους γενικής χρήσης που εμπεριέχουν όλων των ειδών τα επαγγέλματα.

Κάνουμε με διαφάνεια τη δουλειάς μας, παρέχουμε Στατιστικά Απόδοσης: Έχετε πρόσβαση σε ειδική σελίδα με κωδικό, όπου σε πραγματικό χρόνο μπορείτε να δείτε την απόδοση των άρθρων σας, της καταχώρησης σας στον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό Κατάλογο αλλά και τις παραπομπές ασθενών/πελατών (μέσω email) που λάβατε από το psychology.gr

…..Λίγα ακόμη λόγια για το psychology.gr…..

  1. Το Psychology.gr έχει περισσότερες από 1.000 πρωτιές στις μηχανές αναζήτησης (Google), σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τον κόσμο της Ψυχολογίας.
  2. Έχει μια στοχευμένη επισκεψιμότητα, τουλάχιστον 350.000 / μήνα. (στατιστικά στοιχεία από Σεπτέμβριο 2019)
  3. Λαμβάνει περισσότερες από 840.000 προβολές άρθρων / μήνα. (στατιστικά στοιχεία από Σεπτέμβριο 2019)
  4. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003 που δημιουργήθηκε, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε δεκάδες τηλεοπτικά κανάλια, Βιβλία και Ηλεκτρονικά Μέσα.

Το Psychology είναι ο δικός σας συνεργάτης στον κόσμο της Ψυχολογίας!

Είτε έχετε εδραιωμένη παρουσία στο διαδίκτυο, είτε ξεκινάτε τώρα, μπορείτε να λάβετε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας συνεργασίας με το Psychology!

Έχετε δική σας Επαγγελματική Σελίδα?

Αν αναρωτιέστε, γιατί χρειάζεστε μια σελίδα στο Psychology, από τη στιγμή που έχετε δική σας σελίδα, διαβάστε τα παρακάτω:

Υπάρχουν περισσότερες από 1000 επαγγελματικές σελίδες ειδικών ψυχικής υγείας στο ελληνικό διαδίκτυο. Για να εμφανιστεί η σελίδα σας στις ψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης και να λάβετε οφέλη από τη σελίδα σας, η δυσκολία είναι πολύ μεγάλη, αν όχι ανυπέρβλητη.

Μια σελίδα στο Psychology, θα δρομολογεί διαρκώς έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών στη σελίδα σας!

Ο σύνδεσμος προς τη σελίδα σας από το Psychology.gr, εξαιτίας του ισχυρού Domain Authority που απολαμβάνει το Psychology.gr, θα βοηθήσει καθοριστικά στην κατάταξη της δικής σας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Δεν έχετε ακόμη Επαγγελματική Σελίδα?

Εάν δεν έχετε δική σας σελίδα, η σελίδα που παρέχεται στο Psychology.gr θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

Παρέχει πλήρη στοιχεία και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον επισκέπτη, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί σας.

Ενσωματώνεται άμεσα, τόσο στη μηχανή αναζήτησης Google, όσο και στην μηχανή αναζήτησης Ειδικών Ψ.Υγείας του Psychology.gr

Εναλλακτικά, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Psychology.gr, ώστε το εξειδικευμένο τμήμα Web Development της εταιρείας μας, να αναλάβει την κατασκευή της αυτόνομης, επαγγελματικής σας σελίδας.