Νέα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου για εκδηλώσεις και άλλες δράσεις από φορείς ψυχολογίας, ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας. Η δημοσίευση είναι δωρεάν για εκδηλώσεις/δράσεις που προσφέρονται δωρεάν προς τους ειδικούς ή/και προς το ευρύ κοινό.
Αποστολή δελτίων τύπου στο email: info @psychology.gr

Έχετε κάποιο στόχο, κάποιο όνειρο, κάποια αλλαγή που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, αλλά νιώθετε ότι δε μπορείτε; Υπάρχει κάτι που δε φεύγει από το μυαλό σας, αλλά ταυτόχρονα το αναβάλετε, το φοβάστε, σας φαίνεται βουνό;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που προκαλεί αρνητισμό στη ζωή σας;

Πολύ συχνά οι συνθήκες πηγαίνουν κόντρα στο χαμόγελό μας!

Για την προτεραιότητα εμβολιασμού ατόμων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος, έστειλε επιστολή το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, στον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κο. Θεμιστοκλέους Μάριο και στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, κο Πρεζεράκο Παναγιώτη.

Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι έχουμε μέσα μας έναν επικοινωνιακό εαυτό! Ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό. Έχουμε ανάγκη τους άλλους ανθρώπους για να ζήσουμε μία υγιή και χαρούμενη ζωή.

Θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας αλλά σκοντάφτετε σε αόρατα εμπόδια; Τα νέα σεμινάρια του Believe In You έχουν την απάντηση!
Σε κάθε ηλικία έχουμε τη δύναμή να κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη, αρκεί να ξέρουμε τον τρόπο.

Σεμινάριο Believe In You «Αναζήτηση εργασίας με βάση το στόχο»: Μάθετε πώς να ψάξετε για εργασία έξυπνα!

Η αναζήτηση εργασίας δε θέλει μόνο κόπο, αλλά κυρίως τρόπο!

Αν είστε σε αναζήτηση νέας θέσης, αν επαναπροσδιορίζετε την καριέρα σας ή αν νιώθετε ότι η εργασία σας δεν σας ταιριάζει, αυτό που χρειάζεστε είναι να έχετε στα χέρια σας τα κατάλληλα εργαλεία και μυστικά για να ξεχωρίζετε στην αγορά εργασίας.

google news iconΤο Psychology.gr είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Psychology.gr - Google News

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ