Δελτία τύπου για εκδηλώσεις που αφορούν τον κόσμος της ψυχολογίας, της ψυχικής υγείας και της ψυχοθεραπείας. Η δημοσίευση είναι δωρεάν για εκδηλώσεις/δράσεις που προσφέρονται δωρεάν προς τους ειδικούς ή/και προς το ευρύ κοινό.
Αποστολή δελτίων τύπου στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εάν εκπροσωπείτε ιδιωτικό φορέα και επιθυμείτε συνεργασία για δημοσίευση δελτίων του φορέα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων.

Διετές μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν τα Παιδικά Χωριά SOS και το Πανεπιστήμιο Κρήτης με στόχο την αμοιβαία συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας για τη σύνταξη και προώθηση ερευνητικών και επιμορφωτικών προτάσεων, καθώς και την υλοποίηση προγραμμάτων, αναφορικά με την προαγωγή της ψυχικής υγείας του παιδιού.

Το βιβλίο «Σύμβολα του Εαυτού- Εικόνες της Ζωής», αποτελείται από 209 σελίδες γεμάτες λέξεις- όπως συνηθίζεται με τα βιβλία- και 52 κάρτες με εικόνες, όπου κάθε μία είναι χίλιες ή και παραπάνω λέξεις- όπως λέει και το ρητό. Και όλες αυτές οι λέξεις αραδιάζονται στο οπτικό μας πεδίο, στη προσπάθεια μας να τις αποφύγουμε.

Το CBTWebHelper είναι μια αμιγώς κοινωνική δράση στο χώρο της Ψυχικής Υγείας που προσφέρεται δωρεάν. Πρόκειται για μια δια-δραστική πλατφόρμα που διευκολύνει τη συνεργασία ψυχοθεραπευτών-πελατών, βοηθά τον επαγγελματία ψυχικής υγείας στην καθημερινή του πρακτική και προωθεί την Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία και Έρευνα.

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Μοντέρνας Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας προσφέρει ένα μονοετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Υπνοθεραπεία. Όλα τα προγράμματα του κέντρου έχουν σημαντικές πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους, διεθνείς φορείς.

Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για το θέμα του αυτισμού διοργανώνει την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς" στη Θεσσαλονίκη ο Σύλλογος Αρωγής Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Βορείου Ελλάδος "Αχτίδα".

Το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που σχεδίασε το ΚΕΘΕΑ και θα υλοποιήσει μέσα στο 2020, φιλοδοξεί να δώσει στις οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες τη θέση που τους αξίζει στο πλαίσιο της θεραπείας απεξάρτησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :