Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας, σας παρουσιάζει τα πρώτα σε πωλήσεις βιβλία στην Πύλη Ψυχολογίας για το μήνα Ιούνιο! Οι αναγνώστες της Πύλης μας ξεχώρισαν βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, αυτοβοήθειας, βιβλία για την καλύτερη διαχείριση των σχέσεων και τη σωστή διατροφή. Για τους ειδικούς ψυχικής υγείας, αυτό τον μήνα, ξεχώρισε το βιβλίο "Ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις στις καταστάσεις του Εγώ. Αποκτήστε τις κορυφαίες επιλογές μέσω του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου της Πύλης μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας παρουσιάζει και προτείνει 13 βιβλία για τις εξαρτήσεις και την απεξάρτηση. Μεταξύ των βιβλίων αυτών, θα βρείτε: αληθινές ιστορίες, εμπειρίες στον κόσμο των ψυχοδραστικών ουσιών, βιβλία αυτοβοήθειας αλλά και κάποια βιβλία που απευθύνονται κυρίως σε ειδικούς ψυχικής υγείας που εργάζονται στον τομέα της συμβουλευτικής εξαρτήσεων. Αποκτήστε τα βιβλία από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας.

Ένας κύκλος παραδόσεων με κομβική θέση στην εξέλιξη της σκέψης του Μισέλ Φουκώ. Στις παραδόσεις αυτές, που δόθηκαν στο Κολέγιο της Γαλλίας το πρώτο τρίμηνο του 1980, ο Φουκώ συνεχίζει την ιστορία των «καθεστώτων αλήθειας», η οποία διαπερνά το σύνολο της διδασκαλίας του, δίνοντάς της μια μείζονα στροφή: η διερεύνησή του, που είχε ξεκινήσει στο δικονομικό και δικαστικό πεδίο, και είχε επεκταθεί στο πολιτικό, με τη θεματική των σχέσεων εξουσίας-γνώσης και μετά με τη θεματική της κυβερνητικότητας, περνά εδώ στο πεδίο των πρακτικών και των τεχνικών του εαυτού, στο πεδίο της ηθικής, το οποίο ο Φουκώ δεν έμελλε να εγκαταλείψει ποτέ πια.

Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας ξεχώρισε και προτείνει 10 βιβλία ψυχολογίας που αξίζει να διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι! Ανακάλυψε τη δύναμη να φροντίσεις τον εαυτό σου, να μεταμορφώσεις τη ζωή σου! Ετοιμάσου για τη θάλασσα και μην ξεχάσεις να πάρεις και το βιβλίο σου μαζί! Πρόκειται για επιλεγμένα βιβλία, του Jorge Bucay, του Osho, του Robin Sharma και άλλων δημοφιλών συγγραφέων. Είναι βιβλία που έχουν ξεχωρίσει στο βιβλιοπωλείο μας, είτε γιατί σταθερά βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε πωλήσεις, είτε γιατί βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε αναζητήσεις. 

Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr ξεχώρισε και σας προτείνει 5 βιβλία που αφορούν το ρατσισμό, την προκατάληψη, τα στερεότυπα. Προμηθευτείτε τα βιβλία από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας σήμερα!

Η ομάδα της Πύλης μας, σας παρουσιάζει τα βιβλία που προτιμήθηκαν περισσότερο για τον μήνα Μάϊο, από το βιβλιοπωλείο του Psychology.gr. Για τρίτο συνεχόμενο μήνα, βλέπουμε στη λίστα των κορυφαίων βιβλίων αυτοβοήθειας, τον κανόνα των 5 δευτερολέπτων. Για πολλοστή φορά βλέπουμε ακόμη να συμπεριλαμβάνονται στα πρώτα σε πωλήσεις βιβλία του μήνα, συγγραφείς όπως ο Osho και ο Bucay. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη, ένα βιβλίο που εμφανίστηκε στη σχετική λίστα, παρόλο που κυκλοφόρησε μόλις πριν από 3 εβδομάδες.

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.