Επικοινωνία… Πόσο δύσκολο είναι δύο άνθρωποι να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, άσχετα από τη σχέση που έχουν; Έχουμε διαβάσει συμβουλές και οδηγίες για μια επιτυχημένη επικοινωνία, αλλά και πάλι δεν τα καταφέρνουμε.

Γιατί; Ίσως επειδή δεν δίνουμε τόση σημασία σε αυτόν που έχουμε απέναντί μας.

Ας μιλήσουμε λίγο για τον φόβο… Ο φόβος είναι ένα ναρκωτικό που πάντοτε κυλούσε στις φλέβες της ύπαρξής σου.

Δεν είναι ποτέ φόβος για κάτι συγκεκριμένο.

Η ομάδα του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου ψυχολογίας της Πύλης μας ξεχώρισε και προτείνει βιβλία που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την εσωτερική σας δύναμη. Πολλές φορές ακούμε γύρω μας ανθρώπους να λένε «Πρέπει να γίνεις πιο σκληρός/η!», «Μην εκφράζεις τα συναισθήματά σου γιατί θα σε περάσουν για αδύναμο/αδύναμη.»

Η ομάδα του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου ψυχολογίας σας παρουσιάζει κορυφαίες επιλογές βιβλίων για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης μέσα από πρακτικούς οδηγούς καθώς και άλλες επιλογές. Δείτε τις επιλογές μας και αποκτήστε τα βιβλία από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεξουαλικής Υγείας η ομάδα του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου ψυχολογίας επέλεξε και σας παρουσιάζει κορυφαία βιβλία για την σεξουαλική υγεία. Ο σκοπός της ημέρας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με τον ρόλο της σεξουαλικότητας στην υγεία καθώς και την προάσπιση των σεξουαλικών δικαιωμάτων.

Η ομάδα του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου ψυχολογίας της Πύλης μας σας παρουσιάζει τα αγαπημένα βιβλία του αναγνωστικού κοινού του Psychology.gr για τον Αύγουστο του 2020. Βιβλία για την εσωτερική μεταμόρφωση, την κατάθλιψη, την απώλεια, την εστίαση της προσοχής, αλλά και βιβλία πιο εξειδικευμένα όπως οι Θεωρίες προσωπικότητας, αποτέλεσαν γι αυτό το μήνα την αγαπημένη θεματολογία των αναγνωστών μας.

Δείτε αναλυτικά τα βιβλία και αποκτήστε τα από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας.

Η ομάδα του Psychology.gr ξεχώρισε μια ιδιαίτερη κατηγορία βιβλίων: Πρόκειται για βιβλία με αληθινές ιστορίες ψυχοθεραπείας, ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης. Δείτε αναλυτικά τη σχετική λίστα βιβλίων καθώς και πληροφορίες για το κάθε ένα από αυτά.

Μεταξύ των επιλεγμένων βιβλίων, θα βρείτε κορυφαίους συγγραφείς όπως ο Irvin Yalom, ο Dr. Wayne Dyer και η Susan Cain.

Η ομάδα του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου ψυχολογίας σας προτείνει επιλεγμένα βιβλία λογοτεχνίας από διάσημους ψυχοθεραπευτές. Αληθινές ιστορίες ψυχοθεραπείας από την εμπειρία του Ίρβιν Γιάλομ γραμμένες με τον τρόπο που αμερικανός ψυχίατρος ξέρει να μας καθηλώνει!

Τα γράμματα στην Κλαούντια, όπως και τα Κλασικά παραμύθια για να μάθεις ποιος είσαι και Ο μύθος της Θεάς Τύχης του αγαπημένου συγγραφέα Χόρχε Μπουκάι έχουν συγκεράσει τη λογοτεχνική γραφή με την ψυχολογία με ιδανικό τρόπο. Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις και αποκτήστε τα βιβλία από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας.

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Βιβλία Ψυχολογίας: Βασικά Άρθρα

Φόρουμ: Σχετικές Συζητήσεις

Η σχολη των θεων Elio Danna

Φόρουμ: Αγαπημένα Βιβλία Ψυχολογίας

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 11:48
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Φόρουμ: Αγαπημένα Βιβλία Ψυχολογίας

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 18:00
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 15:33

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ