Πολλές φορές μπορεί να αισθάνεσαι ότι έχεις χαθεί και ότι δε ξέρεις ποιος είσαι. Άλλες φορές πάλι μπορεί να νιώθεις ότι οι σχέσεις σε δυσκολεύουν και πως χάνεις τις ισορροπίες σου. Η ομάδα του εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου μας σου προτείνει 4 βιβλία που μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου για τη ζωή και να σου θυμήσουν αυτό που είσαι... αγάπη! Μπορείς να αποκτήσεις τα βιβλία σήμερα από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλη μας!

Περισσότερα...

Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης του Psychology.gr ξεχώρισε και προτείνει 4 βιβλία συνθετικής ψυχοθεραπείας για ειδικούς, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σήμερα από το βιβλιοπωλείο μας!

Περισσότερα...

Η ομάδα του Psychology.gr σας προτείνει τη συναισθηματική νοημοσύνη, το κορυφαίο πρωτοποριακό βιβλίο που ανατρέπει κάθε προηγούμενο στο χώρο της νοημοσύνης, καθώς και άλλα 4 βιβλία του διάσημου συγγραφέα, δημοσιογράφου και ψυχολόγου Daniel Goleman, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας.

Περισσότερα...

Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr ξεχώρισε και προτείνει 5 βιβλία εναλλακτικών προσεγγίσεων, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σήμερα από το βιβλιοπωλείο μας!

Περισσότερα...

Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης του Psychology.gr ξεχώρισε και προτείνει 3 βιβλία ψυχοπαθολογίας - κλινικής ψυχολογίας για ειδικούς ψυχικής υγείας. Προμηθευτείτε τα βιβλία απο το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας!

Περισσότερα...

Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχλογίας της Πύλης μας προτείνει και παρουσιάζει 5 βιβλία που αφορούν το διαλογισμό, ασκήσεις αναπνοών και τα ενεργειακά κέντρα. Τα ευεργετικά οφέλη του διαλογισμού και των ασκήσεων αναπνοών βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας και ανακουφίζουν από το άγχος και τις δυσλειτουργικές σκέψεις. Αποκτήστε τα βιβλία από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του Psychology.gr

Περισσότερα...

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.