Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, στο οποίο απασχολείται μία διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Ειδικό Παθολόγο και Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και επιχορηγείται από τον Τακτικό Π/Υ του Υπουργείου Υγείας.

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη θέσεων εργασίας για Ψυχίατρο, Ψυχολόγο ή Κοινωνικό Λειτουργό και Λογοθεραπευτή.

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας με κωδικό αδείας 17817, προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης στη Γνωσιακή – Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, την Κλινική Ύπνωση – Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία και τη Συστημική Συμβουλευτική.

find job003 Ζητείται ψυχολόγος, ψυχίατρος ή σύμβουλος ψυχικής υγείας για εκ νέου συστέγαση σε νεοσύστατο χώρο/γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους ακόλουθους τρόπους: 6945711205.

find job003Η θέση έχει καλυφθεί!

Zητείται Ψυχολόγος, Ψυχίατρος ή Παιδοψυχίατρος για συστέγαση και συνεργασία.

Ψυχίατρος/Παιδοψυχίατρος ή Ψυχολόγος ζητείται για συστέγαση-συνεργασία σε γραφείο στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας (Ν.Ι.Μ.Ι.Τ.Σ) Το γραφείο ήδη λειτουργεί παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας από Ψυχολόγο.

Παρακαλώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους ακόλουθους τρόπους: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 6937027611.

Το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση θέσης Κλινικού Ψυχολόγου, πλήρους απασχόλησης, στη Λευκωσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :