Για την στελέχωση του προσωπικού του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους υποψηφίους να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μία (1) θέση Ψυχολόγου πλήρους απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Μόνιμη πρόσληψη δύο (2) ψυχολόγων, χωρίς αίτηση από το ΑΣΕΠ, αλλά με μεικτό σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (Μόρια) και αξιολόγησης Ειδικότερων Προσόντων Κενών Τακτικών Θέσεων, προκήρυξε το υπουργείο Προστασίας του πολίτη για να στελεχώσει την ΕΥΠ. Ειδικότερα: 

H ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, προκηρύσσει 1 νέα θέση εργασίας ψυχολόγου, για την στελέχωση κοινωνικής υπηρεσίας για την παιδική προστασία στην Δομή Προσωρινής Φιλοξενίας για Ασυνόδευτους Ανηλίκους στην Κοζάνη, στο πλαίσιο του προγράμματος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, αναζητά ένα (1) Ψυχολόγο στο πλαίσιο της λειτουργίας του Safe Zone στη Θήβα, το οποίο λειτουργεί με τη στήριξη της UNICEF και χρηματοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μέλος του Διεθνούς Κινήματος των Εθνικών Συλλόγων Ερυθρών Σταυρών και Ερυθρών Ημισελήνων, αποτελεί το μεγαλύτερο Ανθρωπιστικό Οργανισμό στην Ελλάδα. Για την υλοποίηση του έργου του στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, προτίθεται να προβεί σε σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για έναν (1) ψυχολόγο για το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Αγριά Βόλου.

find job003Υπενοικιάζεται ανεξάρτητος χώρος γραφείου-ιατρείου, σε γραφείο ψυχολόγου ψυχοθεραπευτή στο κέντρο της Αθήνας.
Προτίμηση σε ψυχίατρο, παιδοψυχολόγο, εξειδικευμένο σε αυτισμό ή λογοθεραπευτή.

Το γραφείο είναι ανακαινισμένο και διαθέτει μεγάλο χώρο αναμονής και ανεξάρτητο χώρο για ομάδες ψυχοθεραπείας. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο.

Πληροφορίες:  6947097711 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο πλαίσιο του προληπτικού προγράμματος “Παίζω δεν Εμπαίζομαι”, το οποίο χρηματοδοτείται από την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και το οποίο θα υλοποιηθεί από τον ΠΑ.ΣΥ.ΨΥ, σε συνεργασία με το Κυπριακό Ινστιτούτο και το Ίδρυμα Μαργαρίτα Λιασίδου, προκηρύσσονται θέσεις για ψυχολόγους. 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :