Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού (εργοθεραπευτής / τρια)

Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, στο οποίο απασχολείται διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από Ψυχιάτρους, Παιδοψυχίατρο, Ψυχολόγους, Ειδικό Παθολόγο και Διαιτολόγο-Διατροφολόγο. Το ΚΗ ΑΝΑΣΑ αποτελεί μονάδα ψυχικής υγείας, που επιχορηγείται από τον Τακτικό Π/Υ του Υπουργείου Υγείας.

Το Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Another point of view, υπό την επιστημονική επιμέλεια της κας Κωνσταντίνας Αρβανίτη, διενεργεί συνεδρίες Ψυχοθεραπείας βασισμένες στο Γνωσιακό – Συμπεριφορικό μοντέλο σε εφήβους κι ενήλικες τα τελευταία έξι χρόνια στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» αναζητά Ψυχολόγο (1 θέση) για το νέο Κέντρο Ημέρας αυτισμού παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων - Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας (περιοχή Πάτρα).

Ζητείται Neurofeedback Clinic Assistant στο Σύγχρονο Κέντρο Νευροανάδρασης στην Αθήνα.

Το Σωματείο «ΙΚΕΛΟΣ» αναζητά κατάλληλους/ες υποψήφιους/ες συνολικά τρία (3) άτομα για την στελέχωση του νέου Κέντρου Ημέρας αυτισμού παιδιών, εφήβων και νεαρών ενηλίκων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας (περιοχή Λεχαινών).

Tο ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), ζητεί προσωπικό το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως ένα (1) έτος, με δυνατότητα ανανέωσης.

Το Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Έλλη Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει μία θέση ψυχολόγου.

google news iconΤο Psychology.gr είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Psychology.gr - Google News

Ακολουθήστε το PSYCHOLOGY.GR στο Youtube για δωρεάν σεμινάρια και στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα ψυχολογίας & αυτοβελτίωσης.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα