Η Νόμιμη Εκπρόσωπος της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ» καλεί τους ενδιαφερόμενους, προς υποβολή βιογραφικού σημειώματος για την πρόσληψη ενός (1) ΠΕ Ιατρού Ψυχίατρου, με σύμβαση παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του (πενθήμερη απασχόληση, 09.00-14.00) στην Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ» για το Κέντρο Ημέρας του Ολοκληρωμένου Κέντρου Alzheimer, βάσει των όρων του σχετικού συμφωνητικού που θα υπογραφεί για το σκοπό αυτό από τη διαχειρίστρια και τον εργαζόμενο στο πλαίσιο του προγράμματος Ψυχαργώς.

Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr αναζητά για άμεση συνεργασία, Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και άλλους Ειδικούς από τον ευρύτερο χώρο της Ψυχικής Υγείας, για την Πλατφόρμα PSYVERSITY.

Ανακοινώνεται η πρόθεση του N.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος Δήμου Σαρωνικού» να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών στους πέντε (5) Παιδικούς –Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που ανήκουν στο Ν.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος Δήμου Σαρωνικού» με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «ΠΕ Ψυχολόγου», με εξειδίκευση στη Παιδαγωγική ή Σχολική Ψυχολογία , για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» Περίοδος 2020-2021, για διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης εως 31/07/2021.

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: Μίας (1) θέσης εργασίας στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου στη Χίο, με ειδικότητα: Ψυχολόγος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (πλήρους απασχόλησης).

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (3) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «Κατ’ οίκον Ψυχιατρική Νοσηλεία στον Δυτικό Τομέα Θεσσαλονίκης» ανακοίνωσε το Ψυχιατρικό Νοσκομείο Θεσσαλονίκης.

Ανακοινώνεται η πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), συνολικά ενός (1) ατόμου,  με τίτλο «Ανάπτυξη υπηρεσιών / δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων», με έδρα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Ζητείται για συνεργασία ψυχολόγος ή σύμβουλος ψυχικής υγείας για το Κέντρο Αντιμετώπισης Συμπεριφορών Εθισμού.

Η Μετάδραση προκηρύσσει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Λειτουργία Εποπτευόμενων Διαμερισμάτων Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων άνω των 16 ετών της Μετάδρασης».

google news iconΤο Psychology.gr είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Psychology.gr - Google News

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ