Στη συνεχή προσπάθεια για αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών μας, πραγματοποιούμε μια σύντομη έρευνα για την εμπειρία σας στη χρήση του PSYCHOLOGY.GR, της Πύλης Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο.

Τα νέα ξεκινήματα στην Mental Media (στην οποία ανήκει το Psychology.gr)... συνεχίζονται! 

Νέα ξεκινήματα, για το PSYCHOLOGY.GR και την Mental Media! Σε μια περίοδο με συνεχείς εξελίξεις για την εταιρεία μας και λίγο μετά την είσοδο μας στον κόσμο των Εκδόσεων Βιβλίων Ψυχολογίας, εγκαινιάσαμε και την είσοδο μας στον χώρο της ψυχομετρίας, με 2 πλατφόρμες στις οποίες διεξάγονται ψυχομετρικές αξιολογήσεις.

Το Psychology.gr, η Πύλη της Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, αποτελεί πλέον εγκεκριμένο - πιστοποιημένο διαδικτυακό Μέσο Ενημέρωσης, καταχωρημένο στο Μητρώο Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με αριθμό μητρώου: 14371

Αγαπητοί Συνεργάτες / Συνάδελφοι,

σε αυτή την ιδιόμορφη και δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr παρέχει δωρεάν ολοσέλιδη παρουσίαση ειδικών ψυχικής υγείας, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Αγαπητοί συνεργάτες,
αρχικά, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους, ένα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Οι μέρες αυτές, όπου για εμάς ο όγκος εργασίας είναι περιορισμένος, αποτελούν μια ευκαιρία για την ομάδα μας, να υλοποιήσει μια σειρά αλλαγών στην Πύλη Ψυχολογίας.

Η Ψυχική Υγεία είναι εξ ορισμού το αντικείμενο μας στο PSYCHOLOGY.GR και σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε ένα διάχυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και μια διαρκή έγνοια να υλοποιούμε δράσεις ευαισθητοποίησης των συνανθρώπων μας, για σημαντικά θέματα που αφορούν την ψυχολογία και την ψυχική υγεία.

google news iconΤο Psychology.gr είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Psychology.gr - Google News

Ακολουθήστε το PSYCHOLOGY.GR στο Youtube για δωρεάν σεμινάρια και στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα ψυχολογίας & αυτοβελτίωσης.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα