Θεραπευτική Ομάδα: Το Μονοπάτι στο Φως

Η εκδήλωση αυτή έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια εκδήλωση στην κατηγορία Ομάδες υποστήριξης, σεμινάρια ψυχολογίας

Θεραπευτική Ομάδα: «Το Μονοπάτι στο Φως»

Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 και κάθε Δευτέρα 18:30 – 20:00 η θεραπευτική ομάδα «Μονοπάτι στο Φως», ξεκινάει με εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών, με στόχο να επεξεργαστούμε και μακροπρόθεσμα να απαλλαγούμε από τους φόβους μας και να φτάσουμε στο φως.

Μηνιαίο Κόστος 120€

Η ομαδική ψυχοθεραπεία

Η ομαδική ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική καθώς μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών πολλαπλασιάζεται η θεραπεία του τραύματος και μειώνονται οι αντιστάσεις που συχνά προβάλλουμε.

Οι ψυχοθεραπευτικές ομάδες δρουν πάντα σε κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, και δημιουργούν το περιβάλλον έκφρασης και μοιράσματος για τους συμμετέχοντες.

Τις εβδομαδιαίες συναντήσεις 90 λεπτών συντονίζει ο Άγγελος Λεβέντης, Ψυχοθεραπευτής, SW, PD, MEd.

Αγκαλιάζοντας τους φόβους μας

Για να πορευτούμε προς το φως, χρειάζεται να μη φοβόμαστε τη μοναξιά και τι θα ανακαλύψουμε. Να μη φοβόμαστε το εμείς και, τελικά, να μη φοβόμαστε το εγώ.

Θα μιλήσουμε για τους φόβους μας οι οποίοι μας κρατάνε πίσω και αντιμετωπίζοντάς τους θα οδηγηθούμε στο φως.

Σε αυτή τη θεραπευτική διαδικασία της ομάδας "Το μονοπάτι στο Φως" θα έχουμε την ευκαιρία να επεξεργαστούμε: το Φόβο του Αγνώστου, το Φόβο της Αλλαγής, το Φόβο της Μοναξιάς, το Φόβο της Αποτυχίας, το Φόβο της Επιτυχίας, το Φόβο της Αλήθειας, το Φόβο της Ευτυχίας, το Φόβο της Φθοράς, κ.α.

Πληροφορίες – Δήλωση συμμετοχής:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
PM: fb.me/leventis – instagram.com/angelosleventis
Mobile: +30 6932033752 - +30 2107782381

Ο Άγγελος Λεβέντης

Ο Άγγελος Λεβέντης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής –Ψυχοδραματιστής, Κοινωνικός Λειτουργός με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και επιστημονικά υπεύθυνος του Zen Therapy Center Κέντρο Ψυχοθεραπείας όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Ως Ψυχοθεραπευτής ακολουθεί μια υπαρξιακή, ανθρωποκεντρική, συστημική, ΛΟΑΤΚΙ+ επιβεβαιωτική και συμπεριληπτική (ολική) προσέγγιση. H βιωματική θεραπεία δίνει τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε κάθετί δικό μας.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 04-01-2021 6:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 120€

Εκδήλωση ενδιαφέροντος