Διαγωνισμός της Πύλης Ψυχολογίας για δύο βιβλία «Ανορεκτικά Όνειρα»

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου «Ανορεκτικά Όνειρα»

Κάντε εγγραφή στο Newsletter του Psychology.gr προκειμένου να συμμετέχετε στην κλήρωση

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Ανορεκτικά Όνειρα

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

logo circle smallΤο μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, από αρχές Νοεμβρίου 2018, προσφέρει κάθε εβδομάδα, δωρεάν επιλεγμένα βιβλία ψυχολογίας, σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση της τρέχουσας εβδομάδας, απαιτείται μόνο να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr Η εγγραφή μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω 2 τρόπους: 

1. Συμπληρώστε το email σας στη φόρμα του Newsletter που θα βρείτε στο κάτω μέρος της παρούσας σελίδας.

2. Εναλλακτικός τρόπος, είναι η συμπλήρωση της ίδιας φόρμας, διαμέσω Facebook: Εγγραφή στο Newsletter μέσω Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικητές Διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτό το σημείο καθώς και στο Facebook της Πύλης Ψυχολογίας.

Η ομάδα διαχείρισης της Πύλης Ψυχολογίας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, προκειμένου να διευθετηθεί η αποστολή των βιβλίων.

Το νικητήριο email του διαγωνισμού με δώρο το βιβλίο «Ανορεκτικά Όνειρα» της Κίκκα Ουζουνίδου είναι l*.g************u@g***l.com.

Λίγα λόγια για το βιβλίο Ανορεκτικά Όνειρα της Κίκκα Ουζουνίδου

Ανορεκτικά Όνειρα

“Είμαι η Κίκκα και περπάτησα τον μοναχικό δρόμο της ψυχογενούς βουλιμίας για επτά χρόνια. Έκανα περισσότερες από δέκα χιλιάδες φορές εμετό και είδα τα παιδικά μου όνειρα σκελετωμένα, σχεδόν νεκρά...

Ένιωθα να με κυνηγάνε οι θερμίδες σαν δαίμονες που θέλανε να με κατασπαράξουν... Έφτασα τα τριανταδύο κιλά και μύρισα τον θάνατο, μα λίγο πριν πέσω στο κενό, θυμήθηκα το κορίτσι με το τριαντάφυλλο...

Σήμερα είμαι εδώ για σένα! Για σένα που ψάχνεις απεγνωσμένα να βγεις από αυτό το μαρτύριο! Είμαι εδώ, να σε πιάσω από το χέρι και να σου δείξω τον δρόμο για την απέναντι όχθη! Nα περπατήσω μαζί σου, στο πλάι σου και να σε νιώσω...“

“Μπόρεσα, μπορούμε, ΜΠΟΡΕΙΣ!“

 

Διαβάστε τη: συνέντευξη  της συγγραφέως Κίκκα Ουζουνίδου, με αφορμή το βιβλίο.

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα εγγραφεί στο Newsletter του Psychology.gr, από σήμερα και έως την καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και θα επικοινωνήσει μαζί τους. Οι νικητές, οφείλουν να ανταποκριθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να δώσουν διεύθυνση παραλαβής του δώρου. 

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.