Διαγωνισμός της Πύλης Ψυχολογίας για ένα βιβλίο «Gestalt με Ζωή»

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Gestalt με Ζωή»

Κάνετε like στη σελίδα του Psychology.gr στο Facebook

Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο facebook post

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Gestalt με Ζωή

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

logo circle smallΤο μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, από αρχές Νοεμβρίου 2018, προσφέρει κάθε εβδομάδα, δωρεάν επιλεγμένα βιβλία ψυχολογίας, σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση της τρέχουσας εβδομάδας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνετε Like στο Facebook Fan Page της Πύλης Ψυχολογίας: Facebook FanPage.

2. Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post που αφορά την κλήρωση βιβλίου: Gestalt με Ζωή - Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικητές Διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτό το σημείο καθώς και στο Facebook της Πύλης Ψυχολογίας.

Η ομάδα διαχείρισης της Πύλης Ψυχολογίας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, προκειμένου να διευθετηθεί η αποστολή των βιβλίων.

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού με δώρο το βιβλίο «Gestalt με Ζωή» της Ζωής Γιαννακούρου είναι η Sofia Xaloulou.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Gestalt με Ζωή» της Ζωής Γιαννακούρου

Gestalt με Ζωή

Η Ζωή Γιαννακούρου επιδιώκει να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της Gestalt και τις τεχνικές της θεραπευτικής διαδικασίας μέσα από παραδείγματα και προσωπική κατάθεση των δικών της εμπειριών. Μα περισσότερο από όλα επιδιώκει να μεταφέρει τη φιλοσοφία της Gestalt, η οποία είναι συνυφασμένη με το να νιώσει ο άνθρωπος το εύρος των συναισθημάτων της ζωής και έτσι να βιώσει την αγάπη και να φτάσει στην ολοκλήρωση.

Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στη θεώρησή της ότι η σχέση μας με το τέλος, με τον θάνατο, καθορίζει την πορεία της ζωής μας. Σαν από την αρχή της ύπαρξής μας, από τη γέννησή μας, να συναντάμε το τέλος της, τον θάνατο, και αυτό να ζωγραφίζει όλο τον ενδιάμεσο χώρο που λέγεται "διαδικασία ζωής".

Όπως λέει και ο Έλιοτ "Ό, τι ονομάζουμε αρχή συχνά είναι το τέλος και το να δίνεις ένα τέλος είναι να κάνεις μια αρχή. Από το τέλος ξεκινάμε".

Σε αυτό το βιβλίο η Ζωή Γιαννακούρου παραθέτει την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης στη διαχείριση και το βίωμα των συναισθημάτων της. Επικεντρώνεται κυρίως στη διαδικασία όπου ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον του με επίγνωση ότι η ολοκλήρωση αυτής της επαφής θα είναι και το τέλος της. Όπως η ίδια συχνά λέει:

"Περίεργο φαινόμενο η ζωή. Τεράστιες οι δυνατότητές της. Μα η βασική αλήθεια, η σκληρή, είναι ότι ζούμε μία φορά το κάθε της λεπτό. Και το σύνολο των λεπτών της είναι η τελική μας σύνθεση. Το πώς εμείς την περπατήσαμε τελικά. Μη αναστρέψιμο στο τέλος αυτό. Η στιγμή είναι αιώνια. Ο χρόνος είναι πεπερασμένος".

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα κάνει like στη σελίδα Facebook του Psychology.gr καθώς και ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο Facebook. Για όσους ακολουθούν ήδη το Fanpage του Psychology.gr, αρκεί να κάνουν σχόλιο στο συγκεκριμένο post, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και θα επικοινωνήσει μαζί τους. Οι νικητές, οφείλουν να ανταποκριθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να δώσουν διεύθυνση παραλαβής του δώρου.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.