Διαγωνισμός της Πύλης Ψυχολογίας για ένα βιβλίο «Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς»

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς»

Κάνετε like στη σελίδα του Psychology.gr στο Facebook

Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο facebook post

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

logo circle smallΤο μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο προσφέρει κάθε εβδομάδα, δωρεάν επιλεγμένα βιβλία ψυχολογίας, σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση της τρέχουσας εβδομάδας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνετε Like στο Facebook Fan Page της Πύλης Ψυχολογίας: Facebook FanPage.

2. Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post που αφορά την κλήρωση βιβλίου: Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς - Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικητές Διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτό το σημείο καθώς και στο Facebook της Πύλης Ψυχολογίας.

Η ομάδα διαχείρισης της Πύλης Ψυχολογίας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, προκειμένου να διευθετηθεί η αποστολή των βιβλίων.

 

Ο χρήστης που κέρδισε στο διαγωνισμό με δώρο το βιβλίο «Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς» των Ντανιέλ Μαρσελλί, Γκυγμέτ ντε Λα Μπορί και μετάφρασης Μελίνας Καρακώστα είναι ο Asim Campo.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς» των Ντανιέλ Μαρσελλί, Γκυγμέτ ντε Λα Μπορί και μετάφρασης Μελίνας Καρακώστα.

Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς

Οι έφηβοι έχουν πάμπολλα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν, καθώς βιώνουν πολλές επιθυμίες και ποικίλες αντιφάσεις στο πλαίσιο μιας διαρκώς μεταβαλλόμενης ζωής. Η ανησυχία αυτή, αν και είναι φυσιολογική τις περισσότερες φορές, δημιουργεί αναστάτωση και στους γονείς. Την κατάσταση επιδεινώνουν οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, που αναγκάζουν τους σημερινούς εφήβους να τρέχουν και να μη φτάνουν...

Μέσα από τις απαντήσεις που δίνουν σε πάνω από 100 ερωτήσεις γονέων, ο καθηγητής Ντανιέλ Μαρσελλί (ειδικός σε θέματα εφηβείας) και η Γκυγμέτ ντε Λα Μπορί (δημοσιογράφος και μητέρα τεσσάρων εφήβων) αναλύουν τον ψυχικό κόσμο των εφήβων και προτείνουν τρόπους χειρισμού προβλημάτων, όπως τι να κάνουν οι γονείς όταν ο έφηβος ή η έφηβη:

  • αισθάνεται ανασφάλεια για το ανάστημά του/της
  • συμπεριφέρεται με υπερβολική αυθάδεια
  • δε θέλει πια να καθίσει στο τραπέζι
  • μονοπωλεί το μπάνιο
  • αισθάνεται ότι πληγώθηκε από την πρώτη του/της σχέση
  • δε δίνει δεκάρα για το σχολείο
  • βγαίνει με φίλους που καπνίζουν χασίς...

Υγεία, οικογενειακή ζωή, χρήματα, σχέσεις παιδιών-γονέων, σχολική ζωή, φιλίες και φλερτ, αυτονομία...: όλες οι πτυχές του θέματος θίγονται σε αυτό το βιβλίο, που δε μοιάζει με κανένα άλλο οδηγό για γονείς και δίνει σταράτες απαντήσεις στους γονείς που είναι έτοιμοι να σηκώσουν τα χέρια ψηλά!

 

Και μαζί δεύτερο δώρο το βιβλίο «Εγώ / Είσαι»Εγώ / Είσαι

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα κάνει like στη σελίδα Facebook του Psychology.gr καθώς και ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο Facebook. Για όσους ακολουθούν ήδη το Fanpage του Psychology.gr, αρκεί να κάνουν σχόλιο στο συγκεκριμένο post, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και θα επικοινωνήσει μαζί τους. Οι νικητές, οφείλουν να ανταποκριθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να δώσουν διεύθυνση παραλαβής του δώρου.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.