Διαγωνισμός της Πύλης Ψυχολογίας για ένα βιβλίο «Η Ψυχολογία της Δίαιτας»

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Η Ψυχολογία της Δίαιτας»

Κάνετε like στη σελίδα του Psychology.gr στο Facebook

Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο facebook post

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Η Ψυχολογία της Δίαιτας

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

logo circle smallΤο μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο προσφέρει κάθε εβδομάδα, δωρεάν επιλεγμένα βιβλία ψυχολογίας, σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση της τρέχουσας εβδομάδας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνετε Like στο Facebook Fan Page της Πύλης Ψυχολογίας: Facebook FanPage.

2. Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post που αφορά την κλήρωση βιβλίου: Η Ψυχολογία της Δίαιτας - Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικητές Διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτό το σημείο καθώς και στο Facebook της Πύλης Ψυχολογίας.

Η ομάδα διαχείρισης της Πύλης Ψυχολογίας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, προκειμένου να διευθετηθεί η αποστολή των βιβλίων.

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού με δώρο το βιβλίο «Η Ψυχολογία της Δίαιτας» της Τζούντιθ Μπεκ είναι η Maria Spiliopoulou.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Η Ψυχολογία της Δίαιτας» της Τζούντιθ Μπεκ.

Η Ψυχολογία της Δίαιτας

Το πρόγραμμα Μπεκ δεν είναι μια ακόμα δίαιτα. Είναι το πρόγραμμα που προσαρμόζεται σε κάθε δίαιτα και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη νοοτροπία σας σχετικά με το φαγητό, τη δίαιτα και τον εαυτό σας για πάντα!

Θα μάθετε:

  • Να τηρείτε οποιαδήποτε δίαιτα
  • Να ξεπερνάτε ανώδυνα και γρήγορα τις βουλιμικές κρίσεις
  • Να αντιστέκεστε στα δελεαστικά τρόφιμα
  • Να τηρείτε τη δίαιτά σας στις ειδικές περιστάσεις
  • Να μην εξαπατάτε τον εαυτό σας
  • Να εξοικονομείτε χρόνο για άσκηση
  • Να τρέφεστε και να σκέφτεστε έτσι ώστε να χάσετε κιλά και να διατηρήσετε το βάρος σας εφ’ όρου ζωής.

Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Αυτή τη φορά θα τηρήσετε τη δίαιτα σας, θα χάσετε βάρος και θα διατηρήσετε το νέο βάρος σας εφ' όρου ζωής.

 

To βιβλίο που απέκτησε φανατικούς οπαδούς όταν διαπιστώθηκε ότι μπορεί να ενισχύσει ουσιαστικά την επιμονή μας να αδυνατίσουμε.

Elle, Έφη Ευθυμιάδη

Ίσως το καλύτερο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ σχετικά με την ψυχολογία της δίαιτας και της σταθερής απώλειας βάρους.

Newsweek Magazine

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα κάνει like στη σελίδα Facebook του Psychology.gr καθώς και ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο Facebook. Για όσους ακολουθούν ήδη το Fanpage του Psychology.gr, αρκεί να κάνουν σχόλιο στο συγκεκριμένο post, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και θα επικοινωνήσει μαζί τους. Οι νικητές, οφείλουν να ανταποκριθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να δώσουν διεύθυνση παραλαβής του δώρου.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.