Διαγωνισμός της Πύλης Ψυχολογίας για ένα βιβλίο «Νικώ τον πανικό»

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Νικώ τον πανικό»

Κάνετε like στη σελίδα του Psychology.gr στο Facebook

Κάνετε ένα σχόλιο σχετικό με το πόσο συχνά παθαίνετε κρίσεις πανικού, στο συγκεκριμένο facebook post

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στις 23.59.  Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικώ τον πανικό

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

logo circle smallΤο μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο προσφέρει κάθε εβδομάδα, δωρεάν επιλεγμένα βιβλία ψυχολογίας, σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση της τρέχουσας εβδομάδας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνετε Like στο Facebook Fan Page της Πύλης Ψυχολογίας: Facebook FanPage.

2. Εσείς πόσο συχνά παθαίνετε κρίσεις πανικού; Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post που αφορά την κλήρωση βιβλίου: Νικώ τον πανικό - Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 στις 23.59. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικητές Διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτό το σημείο καθώς και στο Facebook της Πύλης Ψυχολογίας.

Η ομάδα διαχείρισης της Πύλης Ψυχολογίας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, προκειμένου να διευθετηθεί η αποστολή των βιβλίων.

Η νικήτρια του διαγωνισμού με δώρο το βιβλίο «Νικώ τον Πανικό» της Κατερίνας Αγγελή είναι η Georgia Chatzi.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Νικώ τον πανικό» της Κατερίνας Αγγελή

Νικώ τον πανικό

Θαρρώ πως ήταν μια καλοκαιρινή μέρα του 1996, στην ουρά του ταχυδρομείου στο Παγκράτι, όταν ξάφνου ένας απρόσμενος πανικός μ’έλουσε πατόκορφα. Στάθηκα στη θέση μου, παρόλο που έτρεμαν τα πόδια μου, ανέπνεα χαλαρά και περίμενα. Όταν ήρθε η σειρά μου στο γκισέ, θυμάμαι να λέω στην υπάλληλο «ένα γραμματόσημο για Αγγλία και έναν κουβά για τον ιδρώτα μου», ρίχνοντας το στο αστείο για να χαλαρώσω. Τις επόμενες μέρες σκεφτόμουν πόσο τυχερός στάθηκα που δεν κατακλύστηκα από έναν γενικό φόβο εξαιτίας αυτού που έπαθα, και βεβαιώθηκα ότι αυτό που με είχε σώσει ήταν μόνο «γνώση». Είχαν προηγηθεί τα χρόνια του διδακτορικού μου με θέμα το άγχος και τον πανικό, που μου επέτρεπαν να γνωρίζω ότι αυτή η απρόσμενη έκρηξη αδρεναλίνης, παρόλο που για λίγα λεπτά ήταν τρομερά άβολη, ήταν συνάμα παντελώς ακίνδυνη.

Το υπέροχα φιλοτεχνημένο βιβλίο της αγαπημένης μου φίλης και συναδέλφου Κατερίνας, που θα διαβάσετε, περνάει με απόλυτη καθαρότητα όλη τη σημαντική «γνώση» για τον πανικό, που είναι η καλύτερη σύμμαχος μας για να τον νικήσουμε. Περιγράφει τα συμπτώματα του και την πιθανότητα να μας παγιδεύσει σε έναν ατελείωτο φόβο, να γίνει ένα τέρας μέσα μας, όπως εύστοχα λέει η Κατερίνα. Μας βοηθά επίσης με απλούς τρόπους να τον αντιμετωπίσουμε αλλά και να μάθουμε από αυτόν. Με τα νεανικά πρόσωπα στα πανέμορφα σκίτσα της, η Κατερίνα μας συνδέει με το μικρό παιδί μέσα μας, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιες φορές να φοβάται, και να μας υπενθυμίζει το σημαντικότερο: ότι δεν χρειάζεται να είμαστε μόνοι μας στα δύσκολα.

Θωμάς Καλπάκογλου, PhD
Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμπεριφοριστικών και Γνωσιακών Θεραπειών
Υπευθυνος Εκπαίδευσης, Εταιρεία Γνωσιακών-Συμπεριφοριστικών Σπουδών

Από τον Πρόλογο του βιβλίου

 

Το βιβλίο Νικώ τον πανικό, καθώς και επιλεγμένα άλλα βιβλία, υπάρχουν διαθέσιμα για παραγγελία στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας.
Δείτε το εδώ

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα κάνει like στη σελίδα Facebook του Psychology.gr καθώς και ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο Facebook. Για όσους ακολουθούν ήδη το Fanpage του Psychology.gr, αρκεί να κάνουν σχόλιο στο συγκεκριμένο post, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και θα επικοινωνήσει μαζί τους. Οι νικητές, οφείλουν να ανταποκριθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να δώσουν διεύθυνση παραλαβής του δώρου.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.