Διαγωνισμός της Πύλης Ψυχολογίας για το βιβλίο «Η Απάντηση»

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Η Απάντηση»

Κάνετε like στη σελίδα του Psychology.gr στο Facebook

Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο facebook post

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στις 23.59. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Η Απάντηση

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

logo circle smallΤο μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, προσφέρει κάθε εβδομάδα, δωρεάν επιλεγμένα βιβλία ψυχολογίας, σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση της τρέχουσας εβδομάδας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: 

1. Κάνετε Like στο Facebook Fan Page της Πύλης Ψυχολογίας: Facebook FanPage.

2. Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post που αφορά την κλήρωση βιβλίου: Η Απάντηση - Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στις 23.59. Ο νικητής θα ανακοινωθεί εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικητές Διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτό το σημείο καθώς και στο Facebook της Πύλης Ψυχολογίας.

Η ομάδα διαχείρισης της Πύλης Ψυχολογίας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, προκειμένου να διευθετηθεί η αποστολή των βιβλίων.

Η νικήτρια του διαγωνισμού με δώρο το βιβλίο «Η Απάντηση» των Allan και Barbara Pease είναι η Τζένη Σταματοπούλου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο Η Απάντηση των Allan & Barbara Pease

Η Απάντηση

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, αλλά χρειάζεσαι βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα, η Απάντηση θα σου δείξει πώς να ανακαλύψεις τι θέλεις στη ζωή και πώς να το πετύχεις.

Απόσπασμα από το βιβλίο

Ένας λογιστής είχε αγχωθεί που θα πετούσε κι έτσι τηλεφώνησε στη Στατιστική Υπηρεσία και ρώτησε: «Τι πιθανότητες υπάρχουν σε μια πτήση από Σίδνεϊ για Λονδίνο να έχει βόμβα το αεροπλάνο;». Του απάντησαν ότι οι πιθανότητες είναι μία στα δύο εκατομμύρια. «Θέλω καλύτερες πιθανότητες!» απαίτησε. Κι έτσι ζήτησαν από τον υπολογιστή καλύτερες πιθανότητες. «Σας προτείνουμε να πάρετε εσείς μαζί σας μια βόμβα» του είπαν «γιατί οι πιθανότητες να επιβιβαστείτε σ' ένα αεροπλάνο, που να έχει δύο βόμβες, είναι μόνο μία στα δεκαπέντε εκατομμύρια».

Το βιβλίο «Η Απάντηση», καθώς και επιλεγμένα άλλα βιβλία, υπάρχουν διαθέσιμα για παραγγελία στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας.
Δείτε το εδώ

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα κάνει like στη σελίδα Facebook του Psychology.gr καθώς και ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο Facebook.  Για όσους ακολουθούν ήδη το Fanpage του Psychology.gr, αρκεί να κάνουν σχόλιο στο συγκεκριμένο post, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και θα επικοινωνήσει μαζί τους. Οι νικητές, οφείλουν να ανταποκριθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να δώσουν διεύθυνση παραλαβής του δώρου. 

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.