Διαγωνισμός της Πύλης Ψυχολογίας για ένα βιβλίο «Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου»

Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση για ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου»

Κάνετε like στη σελίδα του Psychology.gr στο Facebook

Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο facebook post

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου

Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

logo circle smallΤο μοναδικό εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο προσφέρει κάθε εβδομάδα, δωρεάν επιλεγμένα βιβλία ψυχολογίας, σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση της τρέχουσας εβδομάδας, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνετε Like στο Facebook Fan Page της Πύλης Ψυχολογίας: Facebook FanPage.

2. Κάνετε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post που αφορά την κλήρωση βιβλίου: Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου - Facebook

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στις 23.59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ και στο Facebook, την επόμενη ημέρα της λήξης του διαγωνισμού.

Νικητές Διαγωνισμού

Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας Random.org. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε αυτό το σημείο καθώς και στο Facebook της Πύλης Ψυχολογίας.

Η ομάδα διαχείρισης της Πύλης Ψυχολογίας θα επικοινωνήσει με τους νικητές, προκειμένου να διευθετηθεί η αποστολή των βιβλίων.

Η νικήτρια του διαγωνισμού με δώρο το βιβλίο «Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου» της Ντιάνας Χαρίλα είναι η Ραφαηλία Μπουρτσουκλή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου» της Ντιάνας Χαρίλα.

Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου

"Το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε εδώ επιδιώκει, μέσα από τη βελτίωση της αυτοεκτίμησης, να προλάβει σε πρωτογενές επίπεδο την ανάπτυξη της αρνητικής εικόνας σώματος και εαυτού στο παιδί και στον έφηβο εξαιτίας του μη ιδανικού σώματός του.

Ουσιαστικά, είναι ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης σε θέματα αυτοεκτίμησης και αυτοεικόνας.

Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά και τους εφήβους να μάθουν να αγαπούν περισσότερο τον εαυτό τους αναγνωρίζοντας τις ικανότητές τους, αποδεχόμενοι το σώμα τους και δίνοντας λιγότερη σημασία στη σωματική τους εικόνα και περισσότερη στα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους".

Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πολύτιμο πρακτικό οδηγό, που σίγουρα θα βοηθήσει όσους θελήσουν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του

Εκτός από τη βασική ενημέρωση για την εικόνα του σώματος και τις διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία, περιλαμβάνει δοκιμασμένες δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις για την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών των έφηβων μαθητών τόσο μέσα στη σχολική τάξη όσο και έξω από αυτήν, αλλά και για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους.

Ένα χρηστικό εργαλείο και ένα εξαιρετικό βοήθημα στα χέρια των ευαισθητοποιημένων εκπαιδευτικών και γονιών.

Αποκτήστε το βιβλίο Αγαπώ το σώμα μου, Αγαπώ τον εαυτό μου, από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας της Πύλης μας.

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα κάνει like στη σελίδα Facebook του Psychology.gr καθώς και ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο Facebook. Για όσους ακολουθούν ήδη το Fanpage του Psychology.gr, αρκεί να κάνουν σχόλιο στο συγκεκριμένο post, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και θα επικοινωνήσει μαζί τους. Οι νικητές, οφείλουν να ανταποκριθούν εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να δώσουν διεύθυνση παραλαβής του δώρου.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.