Επαγγελματικοί Φορείς & Σύλλογοι Ψυχολογίας

Σωματεία, σύλλογοι και φορείς ψυχολογίας, ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα.

Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία

Η Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία ιδρύθηκε το 1990.  Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι: η ενίσχυση της επιστημονικής κοινότητας, η εκπαίδευση του κοινού για την βελτίωση της καθημερινότητας, η συνεργασία με αντίστοιχες εταιρείες / επιστημονικές ομάδες στο εξωτερικό.

25510.30040

Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Νέα Χηλή, Αλεξανδρούπολη

Ένωση Δραματοθεραπευτών & Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας

Η «Ένωση Δραματοθεραπευτών & Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας» (Ε.Δ.Π.Ε.) είναι το επαγγελματικό σωματείο των δραστηριοποιημένων και μη επαγγελματιών που έχουν ολοκληρώσει μια από τις αναγνωρισμένες σπουδές δραματοθεραπείας ή παιγνιοθεραπείας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

210 7523682

Δανάης 5, Αθήνα

Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Προσέγγισης

Με τον όρο Επαγγελματίες Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Προσέγγισης νοούνται τα πρόσωπα τα οποία έχουν εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική και Βιωματική Προσέγγιση για να την ασκήσουν σε κλάδους της Ιατρικής, Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Διδασκαλίας, Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευσης, Καθοδήγησης, καθώς και σε παραπλήσιους κλάδους των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών.

.

Μιχαλακοπούλου 104, Αθήνα

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.