Διαδικασία συμμετοχής στα προγράμματα

logo circle smallΤο εξειδικευμένο Κολλέγιο στην Ψυχολογία ICPS, σε συνεργασία με την Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr, προσφέρει 3 Υποτροφίες Σπουδών 50%

Για να συμμετέχετε στα προγράμματα, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέξτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

2. Καλέστε στο 210 645 65 65 και αναφέρετε τον κωδικό που αντιστοιχεί στο επιλεγμένο πρόγραμμα

Αποκλειστικά για τους αναγνώστες και μέλη της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα

Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

Το πρώτο στην Ελλάδα Master στον τομέα της Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας με 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας και καταξίωσης. Το πρόγραμμα δέχεται αποφοίτους Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Κοινωνικών Λειτουργών, Ιατρικής και άλλων συναφών με το αντικείμενο σχολών.

Θεματολογία: Αρχές της Προσωποκεντρικής, Θεωρία Θεραπείας - Θεωρία Προσωπικότητας, Προσωπική ανάπτυξη, Δεξιότητες Συμβουλευτικής, Διαφοροδιάγνωση και Ψυχοπαθολογία παιδιών και ενηλίκων, Ψυχομετρική αξιολόγηση και εργαλεία, Παρέμβαση στην κρίση (πένθος, απώλεια, διατροφικές διαταραχές, Παιγνιοθεραπεία, Εκφραστικές τέχνες κ.α.

Επαγγελματική αποκατάσταση: Δομές ψυχικής υγείας, Μονάδες απεξάρτησης, Οργανισμούς υποστήριξης ευπαθών ομάδων, Νοσοκομεία & ιδιωτικές κλινικές, ΜΚΟ και οργανισμούς που προσφέρουν συμβουλευτική υποστήριξη, Τμήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος κ.α..

Πρόγραμμα του Strathclyde University | Διάρκεια: 36 μήνες. Μέθοδος: On Campus

Καλέστε τώρα στο 210 645 65 65 και αναφέρετε τον κωδικό psy19pca

Εγκληματολογική Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Ψυχολογία

Το μοναδικό Master στο είδος του στην Ελλάδα, ανοίγει φέτος τις πύλες του και δέχεται αποφοίτους Ψυχολογίας και συναφών με το αντικείμενο σχολών.

Θεματολογία: Profiling παραβατών, ανίχνευση ψεύδους, ανάλυση συναισθημάτων, ψυχοπαθολογία και εγκληματικότητα και πολλά άλλα.

Επαγγελματική αποκατάσταση: Ελληνική δικαιοσύνη, Δικηγορικά γραφεία, Ασφαλιστικές εταιρείες, Φορείς δημόσιας ασφάλειας και τάξης, Γραφεία διερεύνησης υποθέσεων, ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος.

Πρόγραμμα του University of Central Lancashire

Διάρκεια: 12 μήνες. Μέθοδος: On Campus

Καλέστε τώρα στο 210 645 65 65 και αναφέρετε τον κωδικό psy19for

Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Κλινική Ψυχολογία

Ένα από τα καλύτερα Master στο είδος του στην Ελλάδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δέχεται αποφοίτους Ψυχολογίας και συναφών με το αντικείμενο σχολών.

Θεματολογία: Κοινές και αγχώδεις διαταραχές, Ψυχοθεραπευτικά μοντέλα, Σεξουαλικές διαταραχές, Διαφοροδιάγνωση, Ψυχοφαρμακολογία, Νευροψυχολογική αξιολόγηση, Ψυχοθεραπευτικά μοντέλα και πολλά άλλα.

Επαγγελματική αποκατάσταση: Δομές ψυχικής υγείας, Μονάδες απεξάρτησης, Οργανισμούς υποστήριξης ευπαθών ομάδων, Νοσοκομεία & ιδιωτικές κλινικές, ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος κ.α..

Πρόγραμμα του University of Central Lancashire

Διάρκεια: 12 μήνες. Μέθοδος: On Campus

Καλέστε τώρα στο 210 645 65 65 και αναφέρετε τον κωδικό psy19cln

Παιδοψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία

Το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα Master στην Παιδοψυχολογία, για 13η συνεχόμενη χρονιά δέχεται αποφοίτους Ψυχολογίας και συναφών με το αντικείμενο σχολών.

Θεματολογία: Γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, Κακοποίηση, οικογενειακή βία και εγκατάλειψη, Εκφοβισμός & διαδικτυακός εκφοβισμός, και πολλά άλλα.

Επαγγελματική αποκατάσταση: Δομές ψυχικής υγείας, Μονάδες απεξάρτησης, Οργανισμούς υποστήριξης ευπαθών ομάδων, Νοσοκομεία & ιδιωτικές κλινικές, ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος κ.α..

Πρόγραμμα του University of Central Lancashire

Διάρκεια: 12 μήνες. Μέθοδος: On Campus

Καλέστε τώρα στο 210 645 65 65 και αναφέρετε τον κωδικό psy19pcd

Ψυχολογία Υγείας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Υγείας

Το επαγγελματικό Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Υγείας που προσφέρεται από το 2011 στην Ελλάδα, αποτελείς έναν δυναμικό συνδυασμό της Ψυχολογίας με την Υγεία. Το πρόγραμμα δέχεται αποφοίτους Ψυχολογίας, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Διατροφολογίας και συναφών με το αντικείμενο σχολών. Απόφοιτοι του προγράμματος έχουν εγγραφεί στην Ειδικότητα του Health Psychology στο BPS και στο HCPC!

Θεματολογία: Γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, Κακοποίηση, οικογενειακή βία και εγκατάλειψη, Εκφοβισμός & διαδικτυακός εκφοβισμός, και πολλά άλλα.

Επαγγελματική αποκατάσταση: Νοσοκομεία & ιδιωτικές κλινικές, Δομές και Οργανώσεις πρόληψης υγείας, Δομές ψυχικής υγείας, Μονάδες απεξάρτησης, Οργανισμούς υποστήριξης ευπαθών ομάδων, ΜΚΟ που προσφέρουν υπηρεσίες σε προσφυγικούς πληθυσμούς, ΜΚΟ που πραγματοποιούν παρεμβάσεις βελτίωσης υγείας σε σχολεία, ιδιωτική άσκηση επαγγέλματος κ.α..

Πρόγραμμα του University of Central Lancashire | Διάρκεια: 12 μήνες. Μέθοδος: On Campus

Καλέστε τώρα στο 210 645 65 65 και αναφέρετε τον κωδικό psy19hlt

Μάθετε περισσότερα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Όροι Συμμετοχής για το διαγωνισμό

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει με κριτήρια προτεραιότητας από το ICPS και τα ονόματα θα γνωστοποιηθούν και στην Πύλη μας Psychology.gr.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει το όνομα των νικητών των υποτροφιών και το ICPS θα επικοινωνήσει μαζί τους.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

7. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.