14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής

Η εκδήλωση αυτή έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια εκδήλωση στην κατηγορία Συνέδρια-Ημερίδες για ειδικούς

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Προσωποκεντρικής & Βιωματικής Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής - Person Centered & Experiential Psychotherapy and Counseling (ή αλλιώς PCE) λαμβάνει χώρα κάθε δύο έτη και είναι ανοιχτό σε μέλη και μη, του Οργανισμού.

Το PCE συνέδριο συγκλήθηκε από το την Παγκόσμια Ένωση για Προσωποκεντρική και Βιωματική Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική. (World Association for Person-Centered and Experiential Psychotherapy and Counseling - WAPCEPC).

Η είσοδος για τα μέλη του συνεδρίου είναι 50.00€.

Το συνέδριο είναι παγκόσμιο και προσελκύει συμμετέχοντες από όλα τα μέρη του κόσμου και από όλες τις κατευθύνσεις του PCE. Το συνέδριο PCE είναι σύμφωνο με τις αρχές και τους στόχους που ορίζει το WAPCEPC.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοθεί η δυνατότητα για ανοιχτή, επιστημονική συζήτηση και πρόκληση. Θα γίνει προσωπικός διάλογος σε ακαδημαϊκό επίπεδο σχετικά με την φιλοσοφία, θεωρία, πρακτική και αναζήτηση στην Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική και για την σημασία τους στην σημερινή σύγχρονη κοινωνία.

Tο θέμα του σεμιναρίου θα αναλύσει τους σκοπούς και κανόνες της Παγκόσμιας Ένωσης και είναι άμεσα συνυφασμένο με την ευρεία ποικιλία των προσανατολισμών και παραδόσεων που αντιπροσωπέυουν τον κόσμο του PCE.

Η βασική γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η αγγλική, ενώ κάποια κομμάτια του συνεδρίου θα αναπτύσσονται παράλληλα σε διαφορετικές γλώσσες, ώστε να ασφαλιστεί ο διεθνής χαρακτήρας του συνεδρίου.

Θα γίνουν προσπάθειες για να φιλοξενηθούν και εκπρόσωποι του συνεδρίου με ειδικές ανάγκες.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 01-07-2020
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 50 €
Τόπος διεξαγωγής Ώκλαντ, Νέα Ζηλανδία

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map