Προβάλλετε Υπηρεσίες, Δράσεις, Σεμινάρια, Ομάδες Υποστήριξης

Psychology.gr : Το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας, από το 2003!

350.000+ επισκέπτες / μήνα

 840.000+ προβολές άρθρων/μήνα!

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα για συνεργάτες-αρθρογράφους.

Αποκτήστε πρόσβαση στο στοχευμένο κοινό του Psychology...

Ολοκληρωμένη, Αποδοτική Προώθηση Υπηρεσιών Ψ.Υγείας

  1. Image Banner: Διαφημιστική Προβολή μέσω Banner στην Αρχική Σελίδα του Portal ή και σε επιλεγμένες εσωτερικές ενότητες, πχ στην ενότητα Σεμιναρίων αν θέλετε να προβάλλετε σεμινάριο, στην ενότητα βιβλιοπωλείου αν θέλετε να προβάλλετε βιβλίο κ.ο.κ.
   Διαστάσεις Banner: 300x250 ή 680χ80

  1. Ολοσέλιδη Παρουσίαση δράσης/υπηρεσίας: Με επιλεγμένα από εσάς κείμενα και φωτογραφίες, προβάλλουμε αναλυτικές πληροφορίες, σε ξεχωριστή σελίδα, για την υπηρεσία, το σεμινάριο, την ομάδα υποστήριξης ή όποια άλλη δράση θέλετε να προβάλλετε.

  1. Social Media: Δημοσιεύουμε την δράση σας στα Social Media του Psychology (Facebook, Twitter, Google Plus), σε στοχευμένο κοινό, 110.000 τουλάχιστον εγγεγραμμένων χρηστών. (στατιστικά στοιχεία από Σεπτέμβριο 2018)

  1. Push Notifications: Με αυτή τη νέα, ιδιαίτερα αποδοτική και στοχευμένη υπηρεσία, προωθούμε/εμφανίζουμε την δράση σας, απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού τηλεφώνου ή του tablet σε επιπλέον 110.000+ εγγεγραμμένους χρήστες. (στατιστικά στοιχεία από Σεπτέμβριο 2018)

  1. Newsletter: Είτε στο ευρύ κοινό, είτε σε στοχευμένο κοινό (πχ ειδικοί ψυχικής υγείας), προωθούμε μέσω email την δράση σας, στα εγγεγραμμένα μέλη της υπηρεσίας Newsletter που παρέχουμε τα τελευταία 15 χρόνια στο psychology.gr

 1. Εξατομικευμένες Υπηρεσίες: Ανάλογα με την υπηρεσία που θέλετε να προβάλλετε, μπορούμε να σχεδιάσουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Ενδεικτικά αναφέρουμε από την εμπειρία μας επιλογές όπως Συνεντεύξεις, Διαγωνισμούς, Κληρώσεις βιβλίων κτλ.

Για συνεργάτες & αρθρογράφους, οι υπηρεσίες παρέχονται σε προνομιακή τιμή 30-100% έκπτωση)

Επικοινωνήστε για αναλυτικές πληροφορίες: info @ psychology.gr

…..Λίγα ακόμη λόγια για το psychology.gr…..

  1. Το Psychology, είναι ένα αξιόπιστο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία που ο κόσμος εμπιστεύεται! Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, με παρουσία από το 2003! Σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε βιβλία, τηλεοπτικά κανάλια, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα!

  1. Το Psychology έχει περισσότερες από 1000 πρωτιές σε σημαντικές λέξεις κλειδιά της Ψυχολογίας. Τα περιεχόμενα του Portal μας εμφανίζονται άμεσα στη Google. Εκατοντάδες άρθρα, εμφανίζονται ακόμη και στην 1η θέση αναζήτησης της μηχανής. Για να λάβετε ένα δείγμα της σημαντικότητας αυτού, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Google, το 1ο αποτέλεσμα σε μια λέξη κλειδί, λαμβάνει το 87% της επισκεψιμότητας, ενώ το 5ο αποτέλεσμα της 1ης σελίδας αναζητήσεων, λαμβάνει μόλις το 4% της επισκεψιμότητας!

  1. Το Psychology έχει ένα στοχευμένο κοινό, τουλάχιστον 350.000 επισκεπτών /μήνα ενώ τα άρθρα του, λαμβάνουν περισσότερες από 840.000 αναγνώσεις/μήνα. (Ζητείστε μας να σας παρουσιάσουμε επίσημα, αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που καθιστούν το E-Psychology το 1ο Portal Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο!).

 1. Το Psychology κάνει τη δουλειά για εσάς! Το E-Psychology έχει μια ομάδα ειδικών που γνωρίζει τον κόσμο της Ψυχολογίας! Έχει όμως και μια εσωτερική ισχυρή ομάδα ειδικών στο Web Development και στο Internet Marketing που φροντίζει και εξελίσσει διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με τον πλέον ανταγωνιστικό τρόπο. (Ενδεικτικές νέες ενότητες: Psychology Trends, Online Λεξικό Ψυχολογίας, Mobile Application για το φόρουμ αυτοβοήθειας, Διαδραστικές δημοσκοπήσεις Ψυχολογίας κτλ
 

Επικοινωνήστε για αναλυτικές πληροφορίες: info @ psychology.gr