Το Psychology.gr αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ιστορική Πύλη Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003, παρέχει ενημέρωση για την ψυχολογία, τόσο σε ειδικούς, όσο και στο ευρύ κοινό.
Εμπεριέχει χιλιάδες άρθρα ψυχολογίας, φόρουμ αυτοβοήθειας με περισσότερα από 15.000 μέλη, 30.000 συζητήσεις και 1εκατομύριο μηνύματα, εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας με 5.000 βιβλία, οργανωμένο κατάλογο ειδικών ψυχικής υγείας, τακτική ενημέρωση για θέσεις εργασίας, σεμινάρια, εργαστήρια και άλλες δράσεις που αφορούν την Ψυχολογία.

Η επισκεψιμότητα του Psychology.gr ξεπερνά τις 350.000 μηνιαίως και οι προβολές άρθρων, τις 840.000 μηνιαίως!

Εάν επιθυμείτε υπηρεσίες διαφήμισης ή/και marketing από το psychology.gr, μπορείτε είτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω επιλογές, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: 2311.820573

Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες των παρεχόμενων υπηρεσιών για ειδικούς ψ.υγείας, διαβάστε παρακάτω:

 


icon epsy white redΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ psychology.gr - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ!
Υπάρχουν 3 επίπεδα συνεργασίας των ειδικών ψυχικής υγείας με την πύλη Ψυχολογίας psychology.gr. Χωρίς αμφιβολία, προτιμούμε πρωτότυπα και αποκλειστικά άρθρα και γι΄αυτό το λόγο παρέχουμε μοναδικά προνόμια σε όλους τους αποκλειστικούς συνεργάτες μας ώστε να διασφαλίσουμε την μέγιστη δυνατή προβολή τους.

Διαβάστε αναλυτικά....


icon epsy red whiteΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ E-PSYCHOLOGY / ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Δημιουργούμε τη δική σας σελίδα ειδικού ψυχικής υγείας στο portal μας. Με τη δημιουργία της σελίδας σας, η καταχώρηση σας εμφανίζεται στις σελίδες αναζήτησης ειδικού ψ.υγείας, ανά ειδικότητα, ανά ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, ανά θέματα εξειδίκευσης κ.τ.λ. και σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας (αρ.17,18) που αφορούν την παρουσία ειδικών στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τον μοναδικό εξειδικευμένο κατάλογο ειδικών ψυχικής υγείας στο ελληνικό διαδίκτυο! Παρέχεται ακόμη, ειδική επισήμανση - "πιστοποίηση" στοιχείων του ειδικού, για την έγκυρη και αξιόπιστη πληροφόρηση των επισκεπτών του portal μας.

Διαβάστε Αναλυτικά....


icon epsy green whiteΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ
Παρέχεται η δυνατότητα προβολής των υπηρεσιών και των δράσεων που διοργανώνετε στην αρχική ή στις εσωτερικές σελίδες του portal μας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο έτοιμο πακέτο προβολής ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να διερευνήσουμε εξατομικευμένες λύσεις.

Διαβάστε Αναλυτικά....


icon epsy blue whiteΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ psychology.gr ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ.
Η εμπειρία μας στον χώρο της ψυχολογίας σε συνδυασμό με την εμπειρία του τεχνικού μας τμήματος που αναπτύσει και εξελίσει διαρκώς το psychology.gr, σε web & mobiles, μας επιτρέπει να παρέχουμε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, κατασκευή ή ανακατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας για ειδικούς της ψυχικής υγείας με επιπλέον μοναδικό προνόμιο την δωρεάν διαφημιστική προβολή της νέας ιστοσελίδας σας, για 3 μήνες, στο psychology.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες.
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Τηλέφωνα: 2311.820573 & 801.1001012 (από σταθερό, αστική χρέωση).