Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου στη Χίο, με ειδικότητα:
Παιδοψυχίατρος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (μερικής απασχόλησης).

Θέση παιδοψυχιάτρου στο Κέντρο παιδιού και εφήβου

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης σχέσης εργασίας με 1 ή 2 ταξίδια ανά μήνα και με ωράριο ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες, πάντα με προηγούμενη συνεννόηση. Επίσης καλύπτονται έξοδα διαμονής και μετακίνησης προς και από τη Χίο.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά παιδοψυχιάτρου

  • Αίτηση Υποψηφιότητας
  • Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
  • Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Θα συνεκτιμηθεί η κλινική εμπειρία και η εμπειρία στην κοινοτική ψυχιατρική.

Πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολλής αίτησης

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ. Επίσης στους υποψηφίους που τελείωσαν την ειδικότητα και είναι σε αναμονή έκδοσης του τίτλου επίσημα δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης αίτησης πρόσληψης με τα δικαιολογητικά που έχουν και δύναται να το καταθέσουν αργότερα συμπληρωματικά.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος 82100, καθημερινά 08:00 π.μ.-18:00 μ.μ. ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο: Θέση Παιδοψυχιάτρου (Χίος), από την δημοσίευση της παρούσης ως τις 31/7/2020.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου καθημερινά 08:00 π.μ. -14:00π.μ, στο τηλέφωνο 22710 20000 (εσωτ. 2).