Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Λίλιαν Ηλιοπούλου

iliopoylou lilianΕίναι κάτοχος πτυχίου Συνθετικής Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας από το Napier University of Scotland. Σπούδασε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Ψυχολογίας. Είναι Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Ι.ΙΕΚ ORBIS ANIMA ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών στον Πειραιά.

Η εγκληματολογία είναι μια κοινωνική επιστήμη σε συνδυασμό μαθημάτων κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, του δικαίου, και της ποινικής δικαιοσύνης ώστε να είναι ικανός ο απόφοιτος να εξετάσει τα αίτια της εγκληματικότητας και τον καλύτερο τρόπο για τη διαχείριση της εγκληματικότητας. 

H ψυχολογία του αθλητισμού μελετά και αναλύει τη συμπεριφορά των ατόμων που ασχολούνται με αυτόν. Έχει παρατηρηθεί από έρευνες πως οι αθλητές/τριες τον περισσότερο χρόνο τους τον αφιερώνουν στην προπόνηση.  

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.