Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Λιλιάνα Ηλιοπούλου - Σύμβουλος Ψ.Υγείας

Λιλιάνα Ηλιοπούλου: έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στον επαγγελματικό κατάλογο ειδικών παρέχονται από τους ίδιους τους ειδικούς, κατά την εγγραφή τους στο σύστημα. Όταν βλέπετε την ένδειξη «έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology”, σημαίνει ότι το Psychology έχει ελέγξει, με email, τηλεφωνικά ή/και με λήψη των σχετικών εγγράφων, τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ότι ο ειδικός είναι υπαρκτό πρόσωπο.
  • Ότι τα πτυχία οι τίτλοι και οι εξειδικεύσεις που αναφέρει είναι αληθινά.
  • Ότι οι πληροφορίες που αναφέρει ισχύουν.

Σπουδές : Σύμβουλος Ψυχικής  Υγείας - Ψυχοθεραπευτρια  / Ψυχολογία στο E.U.C / Δίπλωμα Ψυχολογίας  από  το  University Alison  ID : 7422465 /  Σύμβουλος Επαγγελματικού προσανατολισμού / Πτυχίο Γενικής Νοσηλευτικής  τριετές  από το 6ο τμήμα Σκαραμαγκά  / Πρόεδρος & Ιδρύτρια του  Ι.ΙΕΚ  Orbis anima KΟΙΝ.Σ.ΕΠ  "  Αυτογνωσία Κύκλος  Ψυχής.

Η εγκληματολογία είναι μια κοινωνική επιστήμη σε συνδυασμό μαθημάτων κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, του δικαίου, και της ποινικής δικαιοσύνης ώστε να είναι ικανός ο απόφοιτος να εξετάσει τα αίτια της εγκληματικότητας και τον καλύτερο τρόπο για τη διαχείριση της εγκληματικότητας. 

H ψυχολογία του αθλητισμού μελετά και αναλύει τη συμπεριφορά των ατόμων που ασχολούνται με αυτόν. Έχει παρατηρηθεί από έρευνες πως οι αθλητές/τριες τον περισσότερο χρόνο τους τον αφιερώνουν στην προπόνηση.  

Βρείτε Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή

Επιλέξτε θεραπευτή ανάλογα με την εξειδίκευση σε συγκεκριμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

Μεταβείτε στον κατάλογο Ειδικών Ψ.Υγείας »

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :