Το Psychology.gr, η Πύλη της Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, αποτελεί πλέον εγκεκριμένο - πιστοποιημένο διαδικτυακό Μέσο Ενημέρωσης, καταχωρημένο στο Μητρώο Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με αριθμό μητρώου: 14371

Το Μητρώο online media δημιουργήθηκε το 2017 και αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία για την προάσπιση της διαφάνειας και της νομιμότητας αλλά και για τον διαχωρισμό μεταξύ επαγγελματικών και ερασιτεχνικών μέσων ενημέρωσης.

Το Psychology.gr αποτελεί επίσης εδώ και 2 χρόνια, εγκεκριμένο εκδότη (Publisher) από την Google, για θέματα ψυχολογίας και επικαιρότητας της ψυχικής υγείας.

Για να ακολουθήσετε το Psychology.gr στην Εφαρμογή Google News και να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα επικαιρότητας της ψυχικής υγείας, κάντε click στον παρακάτω σύνδεσμο: PSYCHOLOGYGR - Google News Publisher).

logo circle smallΤο Psychology.gr ιδρύθηκε το 2003 και έγινε ευρέως γνωστό υπό την ονομασία E-Psychology ενώ μεταγενέστερα, το 2018 μετονομάστηκε σε Psychology.gr – η Πύλη της Ψυχολογίας.

Αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ιστορική Πύλη Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, με περισσότερους από 200 ειδικούς ψυχικής υγείας να έχουν συνεργαστεί ή/και αρθρογραφήσει, περισταστακά ή συστηματικά, συμβάλλοντας στο να γίνει ένας γόνιμος δικτυακός τόπος, με ιδιαίτερα πλούσια αρθρογραφία και εν τέλει, ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο.

Το PSYVERSITY, η πλατφόρμα εκπαίδευσης για την ψυχολογία και την ψυχική υγεία, το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας, ο Επαγγελματικός κατάλογος ειδικών, το μοναδικό Online Λεξικό Ψυχολογίας, οι διαδραστικές δημοσκοπήσεις αλλά και το φόρουμ αυτοβοήθειας του ενός εκατομμυρίου μηνυμάτων, αποτελούν μερικές μόνο από τις ενότητες που έχουν αγκαλιαστεί από τους αναγνώστες μας σε αυτή την πολύχρονη διαδρομή.

Περισσότερες από 12.500 ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά έχουν αναφερθεί στο Psychology.gr. Έντυπα, βιβλία και εφημερίδες το έχουν αναφέρει είτε παρουσιάσει στις σελίδες τους, ενώ η επισκεψιμότητα του κυμαίνεται μεταξύ 520.000 και 840.000 αναγνώσεων άρθρων ανά μήνα!

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, με καινοτόμες δράσεις για την ψυχική υγεία και επαγγελματισμό, συνεχίζουμε την  διαδρομή μας για την προαγωγή της επιστήμης της ψυχολογίας…

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Δοϊρανλής Νίκος - Ψυχολόγος

Δοϊρανλής Νίκος: έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στον επαγγελματικό κατάλογο ειδικών παρέχονται από τους ίδιους τους ειδικούς, κατά την εγγραφή τους στο σύστημα. Όταν βλέπετε την ένδειξη «έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology”, σημαίνει ότι το Psychology έχει ελέγξει, με email, τηλεφωνικά ή/και με λήψη των σχετικών εγγράφων, τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ότι ο ειδικός είναι υπαρκτό πρόσωπο.
  • Ότι τα πτυχία οι τίτλοι και οι εξειδικεύσεις που αναφέρει είναι αληθινά.
  • Ότι οι πληροφορίες που αναφέρει ισχύουν.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του PSYCHOLOGY.GR Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική. Msc in PCA Counseling, University of Strathclyde. Εκπαιδευτής και επόπτης ψυχολόγων που ασκούν την προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία.