Τα νέα ξεκινήματα στην Mental Media (στην οποία ανήκει το Psychology.gr)... συνεχίζονται! 

Το Digital Psychology αποτελεί τη νέα υπηρεσία μας, μια υπηρεσία που απευθύνεται σε Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας και γενικά σε κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο διαδίκτυο, στον ευρύ χώρο της ψυχολογίας και της ψυχικής υγείας.

Τι είναι το Digital Psychology

Το Digital Psychology είναι ο τομέας της Mental Media που δραστηριοποείται στην παροχή εξειδιικευμένων ψηφιακών υπηρεσιών. Μια ομάδα ειδικών που αποτελείται από Web Developers, Digital Marketing Specialists, Ψυχολόγους κ.ο.κ αναλαμβάνει τις παρακάτω ενδεικτικές υπηρεσίες.

Ανάπτυξη Επαγγελματικής Ιστοσελίδας
Δημιουργία της ιστοσελίδας σας, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό, την αισθητική, τη λειτουργικότητα τους.

Υποστήριξη - Διαχείριση Ιστοσελίδας
Αναβαθμίσεις ασφαλείας, βελτιώσεις, προσθήκη λειτουργιών, διαχείριση περιεχομένου, για όσους έχουν ήδη επαγγελματική ιστοσελίδα.

Διαφημιστική Προβολή σε Google, Facebook, Twitter, Instagram
Ολοκληρωμένη και επαγγελματική προώθηση των υπηρεσιών σας σε Google και Social Media, ακολουθώντας τους κανόνες του κώδικα δεοντολογίας των ψυχολόγων περί της προβολής στο διαδίκτυο (αρθ. 17, 18)

Διαχείριση Social Media
Δημιουργία, υποστήριξη και διαχείριση του Brand Names σας / της παρουσία σας στο διαδίκτυο και στα Social Media (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Psychology.gr).

Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization)
Έλεγχος της επαγγελματικής ιστοσελίδας σας, με εξειδικευμένα εργαλεία, ώστε να βελτιιωθεί η κατάταξη της στη Google και γενικά, στις μηχανές αναζήτησης.

Συνεργασία με το Psychology.gr
Με επιλεγμένες υπηρεσίες μας, λαμβάνετε είτε εκπτώσεις, είτε δωρεάν προβολή στο Psychology.gr του 1 εκατ. αναγνωστών /μήνα.

Γιατί... Digital Psychology ?

Το Digital Psychology.gr ανήκει στην Mental Media, εταιρεία που ξεκίνησε την διαδρομή της το 2003 και εξειδικεύεται στο TeleHealth και σε έναν ευρύτερο τομέα που συνδύαζει τις νέες τεχνολογίες με την ψυχολογία.

Το Internet, δεν πρέπει να είναι δύσκολο...

Ο ψηφιακός κόσμος δεν είναι μόνο κώδικας κι ατελείωτες ώρες μπροστά σε μια οθόνη. Είναι πάθος για δημιουργία, είναι εκείνος ο πηγαίος ενθουσιασμός που νιώθεις κάθε φορά που καλείσαι να βρεις λύσεις, να ενστερνιστείς ένα όνειρο και να νιώσεις τη χαρά της επιτυχίας!

Αυτός είναι ο δικός μας ψηφιακός κόσμος και το μόνο μόνο που μπορεί να μας περιορίσει είναι ή ίδια μας η φαντασία....

Δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση... Digital Psychology – για μια Επαγγελματική και ξέγνοιαστη εμπειρία Υπηρεσιών Ιντερνετ..

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για εσάς....

Δωρεάν Ανάλυση 10 σημείων ποιότητας

Για όσους/ες έχουν ήδη επαγγελματική ιστοσελίδα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα παρέχουμε δωρεάν ανάλυση 10 σημείων ποιότητας για την ιστοσελίδα σας: τι βαθμό εγκυρότητας έχει, πόσο φιλική είναι στις μηχανές αναζήτησης, αν είναι ασφαλής, τι ταχύτητα έχει κ.ο.κ

Τα 10 Σημεία Ελέγχου

Domain Authority:
Πόσο έγκυρη θεωρούν οι μηχανές αναζήτησης την ιστοσελίδα σας

Backlinks:
Ποιότητα και ποσότητα backlinks από τρίτους

Rank Tracking:
Κατάταξη 5 λέξεων-κλειδιά στην Google

Website Auditor:
Έλεγχος Metatags, Headings, Structured Data

Ταχύτητα Ιστοσελίδας:
Έλεγχος ταχύτητας ανταπόκρισης (TTF, Speed Index)

Ποιότητα Ιστοσελίδας
Έλεγχος φιλικότητας σελίδας προς τους επισκέπτες (UI/UX)

Ασφάλεια Ιστοσελίδας:
Έλεγχος ασφαλούς σύνδεσης SSL, CMS Version Check

Ικανότητα απόδοσης Ιστοσελίδας:
Έλεγχος σελίδας για την ικανότητα μετατροπής επσικεπτών σε πελάτες.

Page Strength:
Συνολική βαθμολογία ιστοσελίδας με μέτρηση 30 παραγόντων

Μεταβείτε στο DIGITAL.PSYCHOLOGY για αναλυτικές πληροφορίες αλλά και για τον Δωρεάν έλεγχο 10 σημείων ποιότητας