Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοινώνει την έναρξη νέου προγράμματος κατάρτισης στο Life και Executive Coaching διάρκειας 200 εκπαιδευτικών ωρών, το οποίο οδηγεί σε πιστοποίηση του παγκοσμίου φήμης Βρετανικού συστήματος πιστοποίησης πτυχίων Pearson.

Ποιους αφορά το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αφορά όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στις θεωρητικές αρχές και πρακτικές των παραπάνω αντικειμένων, ώστε να εξοπλιστούν με τις βασικές δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Πρόγραμμα σε 3 πόλεις, ιδανικό για εργαζόμενους

Το σεμινάριο προσφέρεται σε 3 πόλεις σε όλη την Ελλάδα [Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης], με ένα ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων, ιδανικό για εργαζόμενους συμμετέχοντες.

Εναλλακτικά, μπορεί να προσφερθεί και πλήρως διαδικτυακά, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με τους δικούς τους ρυθμούς μάθησης. Οι δια ζώσης συναντήσεις πιστώνουν 55 ώρες, ενώ η διαδικτυακή παρακολούθηση 145 ώρες. Συνολικά, το πρόγραμμα κατοχυρώνει 200 ώρες διδασκαλίας.

Δίδακτρα και προνόμια

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο ετήσιο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν προνομιακά δίδακτρα στο ελληνόφωνο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Psychology και το μεταπτυχιακό MSc Applied Positive Psychology & Coaching Psychology που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με το University of East London.

Ημερομηνία Έναρξης: 15/12/2018
Αναλυτικές πληροφορίες και συμμετοχές στο: Mitropolitiko.edu.gr