Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, στο οποίο απασχολείται μία διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Ειδικό Παθολόγο και Διαιτολόγο-Διατροφολόγο και επιχορηγείται από τον Τακτικό Π/Υ του Υπουργείου Υγείας.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας, η ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ προκηρύσσει μία θέση Ψυχιάτρου, με σύμβαση εξαρτημένης σχέσης εργασίας, μερικής απασχόλησης.

Κριτήρια και Προϋποθέσεις για θέση Ψυχιάτρου

Απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοαντίγραφα αυτών) που πρέπει να υποβληθούν μαζί με την αίτηση, την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΣΑ, είναι:

  1. Αίτηση
  2. Βιογραφικό σημείωμα
  3. Τίτλοι Σπουδών
  4. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  5. Πιστοποιητικό εγγραφής στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο
  6. Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας
  7. Επαγγελματική εμπειρία-Συστάσεις (αν υπάρχουν)

Θα συνεκτιμηθεί η εμπειρία στις διαταραχές πρόσληψης τροφής

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως την 8η Νοεμβρίου 2019 στις 17.00

Οι φάκελοι των υποψηφίων θα εξεταστούν από την επιστημονική ομάδα/επιτροπή επιλογής προσωπικού και θα κληθούν σε συνέντευξη όσοι υποψήφιοι κριθούν θετικά.
Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 11-15/11/2019 στα γραφεία της ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ.

Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή ταχυδρομικώς ή αυτοπροσώπως (9:00-18:00) στην διεύθυνση: «Λ. Συγγρού 36-38 Αθήνα ΤΚ 11742», Υπόψη κας Κωνσταντίνας Καρανικολού «ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ».

Τα δικαιολογητικά μπορούν επίσης να σταλούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η πρόσκληση θα δημοσιευτεί εκ νέου, εάν κριθεί απαραίτητο.