Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr

Μετά την επιτυχημένη Online εκδήλωση του Psychology.gr, για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα, ακολουθεί μία ακόμη εκδήλωση-webinar, για τις μαθησιακές δυσκολίες και τις ειδικές παρεμβάσεις που απαιτούνται σε αυτές.

Ζητείται ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και κλινική εμπειρία. Η εργασία αφορά τις περιοχές Αθήνας και Ελευσίνας.

Το Κοινωνικό ΕΚΑΒ -Κοινωνικό Ελληνικό Κλιμάκιο Άμεσης Βοήθειας- στο πλαίσιο του «Προγράμματος Νεφέλη», που υλοποιείται με τη στήριξη του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης και αφορά στη λειτουργία Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αρρένων 12-18 ετών» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5041880, αναζητά συνεργάτες με την ειδικότητα του Ψυχολόγου για τη στελέχωση Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων στην Καστοριά.

Το Fairy Tale Test είναι ένα προβολικό τεστ για παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών. Αναπτύχθηκε ως μέρος της διδακτορικής διατριβής της δημιουργού του, Καρίνας Κουλάκογλου, στο Πανεπιστήμιο του Exeter στη Μ. Βρετανία και το θεωρητικό του υπόβαθρο συνίσταται στη σχέση παραμυθιών και ασυνείδητων διαδικασιών όπως αυτή έχει διαπιστωθεί και διερευνηθεί από πλειάδα μελετητών, κυρίως ψυχαναλυτικής προσέγγισης.

Η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.), αναζητεί εξωτερική συνεργασία με εγγεγραμμένο κλινικό και συμβουλευτικό ψυχολόγο για παροχή υπηρεσιών στήριξης σε Μέλη της, με κάκωση νωτιαίου μυελού, στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα