Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Συμιανάκη Χρυσάνθη - Σύμβουλος Ψ.Υγείας

Συμιανάκη Χρυσάνθη: έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στον επαγγελματικό κατάλογο ειδικών παρέχονται από τους ίδιους τους ειδικούς, κατά την εγγραφή τους στο σύστημα. Όταν βλέπετε την ένδειξη «έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology”, σημαίνει ότι το Psychology έχει ελέγξει, με email, τηλεφωνικά ή/και με λήψη των σχετικών εγγράφων, τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ότι ο ειδικός είναι υπαρκτό πρόσωπο.
  • Ότι τα πτυχία οι τίτλοι και οι εξειδικεύσεις που αναφέρει είναι αληθινά.
  • Ότι οι πληροφορίες που αναφέρει ισχύουν.

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Life Business Coach. Μετεκπαιδευτική εξειδίκευσή στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και τη Συνθετική προσέγγιση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας EICP.

 

Κρίσεις πανικού, η μεγάλη εξέγερση μέσα μας! Ας μιλήσουμε για πανικό... Η λέξη πανικός προέρχεται απο τον αρχαίο Έλληνα θεό Πάνα, τραγοπόδαρο, τριχωτό σε όλο του το σώμα, με κέρατα που ήταν φίλος της ερημιάς. Μπορείτε να ψάξετε για αυτόν και να δείτε σε εικόνα πόσο άσχημος είναι ο πανικός.

Το «μαζί» χτίζεται από δυο δυνατά θέλω χωρίς τα «εγώ» τους. Σώζονται οι σχέσεις;

Όταν βρισκόμαστε απέναντι από τον χωρισμό είτε είναι η διακοπή γάμου ή μιας μεγάλης σχέσης, οι ψυχολογικές και συναισθηματικές διαδικασίες που ακολουθούν είναι ίδιες με της απώλειας-πένθους. Οι αλλαγές που θα φέρει στη ζωή μας είναι μεγάλες και χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει το άτομο να βρει ξανά τα πατήματά του και τις σταθερές του.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ