Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι διοργανώνουν το 11ο Πανελλαδικό Συνέδριο ‘‘Ταξίδι Ελευθερίας’’ που θα λάβει χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στο Ξενοδοχείο Capsis στις 18-19-20 Σεπτεμβρίου 2015.
Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανδρών και γυναικών για τους οποίους τα ναρκωτικά είχαν γίνει κύριο πρόβλημα.

Το Ν.Α. είναι εθελοντικές ομάδες αλληλοβοήθειας. Είναι ένα πρόγραμμα πλήρους αποχής απ” όλα τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ. Το πρόγραμμά μας εστιάζεται στον εθισμό και στη διαδικασία ανάρρωσης από αυτόν.

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι ξεκίνησαν στις ΗΠΑ το 1953. Στην Ελλάδα η πρώτη ομάδα Ν.Α. ξεκίνησε το 1987 στην Αθήνα. Σήμερα πραγματοποιούνται 63.000 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 137 χώρες. Στην Ελλάδα γίνονται 150 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 18 πόλεις.

Καθώς οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι αναπτύχτηκαν παγκοσμίως, πολλοί φορείς αναγνώρισαν την αποτελεσματικότητα και την προσφορά του προγράμματοςμας στο πρόβλημα του εθισμού. Δικαστήρια περί ναρκωτικών σε Η.Π.Α και Καναδά, 2.300 στον αριθμό, προτείνουν αντί για ποινές, καθημερινές συγκεντρώσεις. Επίσης στην Αγγλία προτείνεται, από τους γενικούς γιατρούς του συστήματος υγείας, συγκεντρώσεις των Ναρκομανών Ανωνύμων.

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην παρουσίαση του προγράμματός μας ώστε να έχουμε την ευκαιρία να συστηθούμε καλύτερα στο κοινό και σε όσους εμπλέκονται άμεσαμε την ασθένεια του εθισμού.

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 ώρα : 17.15 -18.45

Τόπος Διεξαγωγής: Hotel Capsis στην αίθουσα "Ιωάννα"

Πρόγραμμα Παρουσίασης:
Προβολή και ομιλία:

  • Ιστορική αναδρομή των Ναρκομανών Ανωνύμων
  • Παρουσίαση της Δομής και τηςΔράσης του προγράμματός μας
  • Σκοπός των Συνεδρίων σε Παγκόσμιο και Ελληνικό επίπεδο
  • Προσωπικές Ιστορίες μελών μας 
  • Ερωτήσεις- Απαντήσεις

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας

Επιτροπή Δημόσιας Ενημέρωσης: στα τηλέφωνα 6988540139 & 6937816502