Τριήμερο σεμινάριο ψυχολογίας του διακεκριμένου ψυχοθεραπευτή Δρ. Yeomans
στο DEREE, με θέμα: Ψυχοθεραπεία Μεταβίβασης, η Πρόκληση των Ναρκισσιστικών Διαταραχών Προσωπικότητας

Έπειτα από το επιτυχημένο τριήμερο workshop του Δρ. Frank Yeomans πέρυσι στο DEREE – The American College of Greece, το School of Graduate & Professional Education του DEREE, διοργανώνει ένα ακόμη ενδιαφέρον σεμινάριο με τον αναγνωρισμένο ψυχοθεραπευτή και καθηγητή του Cornell University.

 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αγία Παρασκευή.

Σε συνέχεια του προηγούμενου σεμιναρίου σχετικά με τις Διαταραχές Προσωπικότητας, το φετινό θα εστιάσει ειδικότερα στη θεραπεία ναρκισσιστικών διαταραχών, με θέμα «Ψυχοθεραπεία Μεταβίβασης: η Πρόκληση των Ναρκισσιστικών Διαταραχών Προσωπικότητας».

To σεμινάριο του Δρ. Frank Yeomans είναι ανοιχτό σε όλους τους επαγγελματίες της ψυχοθεραπείας, ψυχιατρικής και ψυχολογίας. Στο τέλος του, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποίηση Συμμετοχής από το DEREE – School of Graduate & Professional Education και από το Weill Cornell Medical College.

O Δρ. Yeomans είναι Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Weill Medical College του Cornell University, Διευθυντής Εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Διαταραχών Προσωπικότητας του Weill-Cornell, Επισκέπτης Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Columbia University College of Physicians and Surgeons Center for Psychoanalytic Training and Research, και Διευθυντής του Personality Studies Institute στο Manhattan. Αποφοίτησε από το Harvard College, απέκτησε MD από το Yale University School of Medicine και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην ψυχιατρική στο Payne Whitney Clinic of the New York Presbyterian Hospital-Weill Medical College. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του, επισκεφθείτε: http://www.frankyeomans.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου και για εγγραφές επικοινωνήστε με την κ. Μαρία Κρητικού, τηλ.: 210 600 9800 εσωτ. 1210, 

Για την συμμετοχή στο σεμινάριο δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στο προηγούμενο.

Περισσότερες πληροφορίες για τους συντάκτες:
Διονύσης Κοκκαλιάρης: τηλ.: 210 6660403, 
Μαριλένα Τσίρου: τηλ.: 210 666 0419,