Το διαδικτυακό σεμινάριο Κρίση Πανικού: όταν χτυπά ψεύτικος συναγερμός, διοργανώνεται από το PSYCHOLOGY.GR, με εισηγήτρια την ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια, Άρτεμις Αντωνίου.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Οι κρίσεις πανικού μπορούν να είναι μια έντονα δυσάρεστη αλλά συνήθως όχι επικίνδυνη ψυχοσωματική εμπειρία.
Τα ποσοστά των ανθρώπων που βιώνουν κρίση πανικού φαίνεται να έχουν αυξηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, επηρεάζοντας αρνητικά την ποιότητα ζωής τους σε πολλά επίπεδα.

  • Τι συνιστά μια κρίση πανικού και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;
  • Είναι όλες οι κρίσεις πανικού ίδιες;
  • Μπορεί, ίσως, η κρίση πανικού να γίνει ευκαιρία αλλαγής προς το καλύτερο;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα / ζητήματα που θα διερευνηθούν μέσα από αυτό το 2μιση ωρών σεμινάριο.

Με τη συμμετοχή σου σε αυτό το σεμινάριο θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό το ψυχοσωματικό φαινόμενο.

Ο κάθε άνθρωπος το βιώνει κάπως διαφορετικά, ωστόσο, σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσεις πώς μπορεί να λειτουργεί, έχοντας έτσι περισσότερες επιλογές.

Θα μπορεί να υπάρχει αλληλεπίδραση μέσα στα επιτρεπτά χρονικά όρια του σεμιναρίου, καθώς, επίσης, θα δοθούν σημειώσεις.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο Κρίσεων Πανικού

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις κρίσεις πανικού καθώς επίσης να μάθουν τρόπους διαχείρισης του.

Συνοπτικές Πληροφορίες Σεμιναρίου

Διάρκεια: 2μιση Ώρες
Διαδικτυακός χώρος συνάντησης: Ζωντανά στο Zoom
Ημερομηνία: 3 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα: 18.30 – 21.00
Συνολικές θέσεις: 20
Κόστος: 40€

Λίγα Λόγια για την Εισηγήτρια, Άρτεμις Αντωνίου

Η Άρτεμις Αντωνίου είναι σύμβουλος ψυχολόγος και συνθετική θεραπεύτρια. Δουλεύει σε ατομικό επίπεδο από το 2002 ξεκινώντας από τη Μ. Βρετανία όπου εργάστηκε σε διάφορους οργανισμούς που παρείχαν θεραπεία, καθώς και στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS).

Απέκτησε το πτυχίο της στην Ψυχολογία (BSc Hons) από το University of Reading της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια το μεταπτυχιακό της (MSc) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το London Metropolitan University στο Λονδίνο. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην ψυχοθεραπεία και στην εποπτεία συμβούλων και ψυχοθεραπευτών στο Ινστιτούτο Physis στο Λονδίνο.

Από το 2005 εργάζεται στην Ελλάδα. Η προσέγγισή της είναι κατά βάση ανθρωπιστική και συνθετική.

Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και, επίσης, παρουσιάζει σε επιστημονικά και εκπαιδευτικά συνέδρια και διαλέξεις.
Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και κατά καιρούς συμμετέχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σχετικές με θέματα ψυχολογίας.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ) και πιστοποιημένο μέλος του ΕυρωπαΙκού Συλλόγου Ψυχολόγων (EuroPsy).

Εργάζεται ιδιωτικά ως θεραπεύτρια και εισηγείται σε σεμινάρια πάνω σε σύγχρονα θέματα ψυχολογίας. To 2015 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Ας μιλήσουμε για ψυχοθεραπεία» από τις εκδόσεις iWrite.

Για να δεσμεύσετε τη θέση σας στο σεμινάριο, μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση : Σεμινάριο Κρίσεις Πανικού - όταν χτυπά ψεύτικος συναγερμός.