find job006

Το ΤΕΙ Ηπείρου προκηρύσσει:

Την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων συνεργατών ειδικότητας Ψυχολόγου, με σύμβαση ανάθεσης έργου για την υλοποίηση της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του ΤΕΙ Ηπείρου», με παρουσία και απασχόληση σε χώρους του ΤΕΙ Ηπείρου στις πόλεις Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα για τις οποίες θα επιλεγούν.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του ΤΕΙ Ηπείρου» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό με σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσης.

Πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας

Ελκε ΤΕΙ Ηπείρου, Διοικητήριο, ΤΚ 47132 - Άρτα, Τηλ: 2681050039 Fax: 2681076405 e-mail: [email protected]r Άρτα, Πληροφορίες: Γκίζας Νίκος Αρ. Πρωτ: 2944