Στο πλαίσιο του προληπτικού προγράμματος “Παίζω δεν Εμπαίζομαι”, το οποίο χρηματοδοτείται από την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου και το οποίο θα υλοποιηθεί από τον ΠΑ.ΣΥ.ΨΥ, σε συνεργασία με το Κυπριακό Ινστιτούτο και το Ίδρυμα Μαργαρίτα Λιασίδου, προκηρύσσονται θέσεις για ψυχολόγους. 

Προκήρυξη θέσεων εργασίας για ψυχολόγους στην Κύπρο

Προϋποθέσεις δήλωσης συμμετοχής:

  • Μέλη του ΠΑ.ΣΥ.ΨΥ
  • Πτυχιούχοι Ψυχολόγοι
  • Επιτυχής συμμετοχή στην εκπαίδευση που θα έχει διάρκεια 15 ωρών και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 και 23 Φεβρουαρίου (Το ακριβές ωράριο θα ανακοινωθεί σύντομα).
  • Όσοι συμμετέχουν στην εκπαίδευση θα υποβληθούν σε γραπτό δοκίμιο επάρκειας στις 2/3 και μεταξύ των ωρών 10:00 πμ – 12:00 πμ. Για τη συμμετοχή στην εκπαίδευση θα παραχωρηθεί σχετικό πιστοποιητικό. Το κόστος της εκπαίδευσης υπολογίζεται στα 350 ευρώ, εκ των οποίων τα 250 ευρώ θα καλυφθούν από τη χρηματοδότηση του προγράμματος. Τα υπόλοιπα 100 ευρώ θα πληρωθούν από τους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση που κάποιος δεν δύναται να πληρώσει το ποσό, παρακαλούμε όπως το αναφέρει στη γραμματεία.

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στην εκπαίδευση και θα εξασφαλίσουν την σχετική επάρκεια γνώσεων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ακολούθως μέρος στην υλοποίηση των ομαδικών βιωματικών εργαστηρίων με αμοιβή ως συντονιστές και βοηθοί συντονιστών. Το ύψος της αμοιβής για τους συντονιστές θα είναι 60 ευρώ και για τους βοηθούς 40 ευρώ για κάθε 90λεπτη παρέμβαση.

Προτεραιότητα για τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.ΨΥ θα δοθεί για την υλοποίηση των εργαστηρίων που θα διεξαχθούν στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμόχωστου και Λεμεσού.

Το πρόγραμμα είναι στοχευμένο, πολυφασικό και πολυεπίπεδο, δηλαδή εστιάζει σε θέματα προληπτικής αντιμετώπισης της ψηφιακής ή άλλης μορφής εξάρτησης σε τυχερά παιχνίδια.

Σε Παγκύπρια κλίμακα, θα εξελιχθεί βαθμιαία μέσα από συγκεκριμένες φάσεις (προετοιμασία, εφαρμογή, τεκμηρίωση εφαρμογών) και θα δραστηριοποιηθεί σε συγκριμένα επίπεδα (έφηβοι, οικογένεια, εκπαιδευτικοί).

Για οποιασδήποτε διευκρινήσεις χρειάζονται, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του ΠΑΣΥΨΥ τηλεφωνικώς στο 7005530 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.