Το Αριστοτέλείο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Κοινωνική μέριμνα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης», ζητά να προσλάβει (1) ψυχολόγο για την ψυχολογική υποστήριξη φοιτητών με προβλήματα ακοής.

Θέση ψυχολόγου

Το αντικείμενο του υπό ανάθεση έργου που συμβάλλει στην υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ενίσχυση υπηρεσιών ψυχολογικής υποστήριξης φοιτητών ΕΚΟ», περιλαμβάνει:

  • Τη διενέργεια συνεδριών ψυχολογικής υποστήριξης κατά προτεραιότητα σε φοιτητές/φοιτήτριες τουν ΑΠΘ με προβλήματα ακοής.
  • Την υποστήριξη των επιστημονικών δράσεων που αφορούν τους ΦμεΑ (διοργάνωση σεμιναρίων, παρουσιάσεις σε συνέδρια)

Απαιτούμενα προσόντα θέσης ψυχολόγου

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραίτητα τα ακόλουθα προσόντα:

  • Πτυχίο ή δίπλωμα Ψυχολογίας ή Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία [για αποφοίτους έως 31/12/1993 που πληρούσαν τις προϋποθέσεις του ν. 991/1979 (Α΄278), όπως ισχύει] ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου.
  • Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία ως ψυχολόγος τουλάχιστον τριών ετών.
  • Πολύ Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας (επίπεδο Γ1/C1)
  • Δίπλωμα Επάρκειας στην Ελληνική νοηματική γλώσσα.

Συνεκτιμώμενα προσόντα ψυχολόγου

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σχετικό με την Ψυχανάλυση.
  • Πρόσθετη Επαγγελματική εμπειρία ως Ψυχολόγος
  • Πρόσθετη γνώση Αγγλικής Γλώσσας
  • Συνέντευξη

Αποστολή βιογραφικού για τη θέση ψυχολόγου

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη θέση ψυχολόγου καθώς και για την συμπλήρωση των απαραίτητων αιτήσεων επισκεφθείτε τον σχετικό σύνδεσμο.

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση «Γραφείο Επιτροπής Υγείας», Κτίριο Διοίκησης "Κ. Καραθεοδωρή", Πανεπιστημιούπολη 54124 Θεσσαλονίκη. Υπόψιν Επιτροπή Υγείας Γρ. 18», έως και τις 02/10/2020 και ώρα 14:00 λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου.

Όλα τα προς υποβολή έγγραφα, θα πρέπει να αποσταλούν, μέσα στην αναφερόμενη προθεσμία, και σε ηλεκτρονική μορφή αναγράφοντας στο subject του μηνύματος τον αριθμό πρωτοκόλλου της πρόσκλησης.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310-995362 (κα.E. Σοκολάκη ),ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310-994009, 994082.