Διανύουμε ήδη τον 12ο χρόνο παρουσίας του e-Psychology στο ελληνικό διαδίκτυο! 12 πλούσια και έντονα χρόνια, που απέδειξαν ότι αν ένα project είναι αυθεντικό και πλαισιώνεται από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν τότε η επιτυχία είναι δεδομένη.
Στα χρόνια αυτά η “Πύλη της Ψυχολογίας”, εδραίωσε την κυριαρχία της στο χώρο της ψυχικής υγείας ως το απόλυτο μέσο πληροφόρησης προς το ευρύ κοινό.

Δημιούργησε έναν πρωτοποριακό δίαυλο επικοινωνίας, επιτρέποντας σε χιλιάδες ανθρώπους - σε τακτική βάση - να αναζητούν έγκυρη ενημέρωση σε θέματα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας και να θέτουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους σε επαγγελματίες. Η πλούσια θεματολογία του, γραμμένη εξ’ ολοκλήρου από ειδικούς ψυχικής υγείας, όλοι τους ενεργοί επαγγελματίες με εμπειρία, εγγυάται πλήρως την ορθότητα και επιστημονική ακρίβεια των πληροφοριών που αναρτώνται στο site.

Παράλληλα, το e-Psychology αποτελεί σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, το κορυφαίο διαφημιστικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία του κλάδου ψυχικής υγείας, αφού δίνει την δυνατότητα προβολής του μέσα από τις σελίδες του. Χιλιάδες άρθρα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σεμινάρια, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας, στοχευμένες διαφημίσεις, αλλά κι ένα δραστήριο forum, επιτρέπουν στους επαγγελματίες να αλληλεπιδρούν απευθείας με το κοινό.

                               logomultihosting logo2

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν είναι τυχαίο. Το e-Psychology, η μεγαλύτερη Πύλη Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, από την γέννησή της αποτελεί μέλος της μεγάλης εταιρικής οικογένειας της Multihosting (www.multihosting.gr), μιας από της ηγετικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών internet στην Ελλάδα, με επιτυχημένη παρουσία από το 2003.
Η μεγάλη επιτυχία του psychology.gr όλα αυτά τα χρόνια, οφείλεται σε μια απίθανη ομάδα ανθρώπων που αντλεί τεχνογνωσία απευθείας από την Multihosting, τόσο στην ανάπτυξη λογισμικού, όσο και στις πρακτικές internet marketing για την αποτελεσματική προβολή του e-Psychology στο διαδίκτυο.

Σήμερα λοιπόν σε μια ένδειξη σεβασμού αλλά και ανταποδοτικότητας προς τους συνεργάτες μας (αρθρογράφους και εγγεγραμμένους στους επαγγελματικούς καταλόγους), που τόσα χρόνια στηρίζουν και υποστηρίζονται από το e-Psychology, ξεκινάμε μια μεγάλη εκστρατεία ώστε όλοι τους να επωφεληθούν με ακόμη περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες της μεγάλης αυτής εταιρικής οικογένειας.

Εγκαινιάζοντας την προσπάθεια αυτή, επιλέξαμε ανάμεσα στις πολλές καινοτομίες που έπονται, να ξεκινήσουμε προσφέροντας σε όλους τους σταθερούς συνεργάτες του e-Psychology τη δυνατότητα:

  • Να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα, σε ειδική προνομιακή τιμή, με ταυτόχρονη δωρεάν τρίμηνη διαφημιστική προβολή τους μέσα από την κεντρική σελίδα του e-Psychology. Η δυνατότητα αφορά στην επιλογή ανάμεσα σε προκαθορισμένα σύγχρονα πρότυπα επαγγελματικής ιστοσελίδας, ειδικά για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που η δημιουργική ομάδα του e-Psychology ανέπτυξε για το σκοπό αυτό.

Όσοι από τους συνεργάτες ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με το Τμήμα Marketing του e-Psychology και να ζητήσουν πληροφορίες και λεπτομέρειες για την προσφορά αυτή.

Τρόποι επικοινωνίας:
Τηλ. +30 2310 867230
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Είμαστε έτοιμοι να εκπλήξουμε για ακόμη μια φορά τους συνεργάτες μας, με την καινοτομία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, και στην ανάπτυξη επαγγελματικής ιστοσελίδας.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια σε όλους.