Διαγωνισμός φωτογραφίας

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος BPD-IMoCI με θέμα την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε άτομα που έχουν διαγνωστεί με «Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας» (Borderline Personality Disorder), το οποίο υλοποιείται στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, διοργανώνεται Διαγωνισμός Φωτογραφίας με τίτλο «Στο μεταίχμιο».

Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το αντικείμενο φωτογράφισης, ωστόσο η φωτογραφία πρέπει να έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της Μεταιχμιακής Διαταραχής Προσωπικότητας.

Δικαίωμα συμμετοχής: 

Στον διαγωνισμό φωτογραφίας μπορούν να λάβουν μέρος με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή με κινητό τηλέφωνο άτομα από 16 ετών και άνω. Τα μέλη της οργανωτικής και της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού εξαιρούνται από τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Το ίδιο ισχύει και για συγγενείς α΄ βαθμού των παραπάνω.

Προθεσμία συμμετοχής: Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 έως τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 (ώρα: 24.00).

Για περαιτέρω πληροφορίες: bpd-imoci.gr/photo-contest

 

Συγγραφή Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση σε όλη την αρθρογραφία καθώς και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα που αφορούν την επικαιρότητα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.

0
Shares