Η Therapy Today είναι η πρώτη υπηρεσία e-ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας ένα χρόνο λειτουργίας! Ανάλογες υπηρεσίες λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Η ψυχοθεραπεία μέσω διαδικτύου είναι πλέον γεγονός και μπορεί να γίνει εύκολα, οικονομικά, χωρίς τους περιορισμούς της «συμβατικής» θεραπείας σε γραφείο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε όλες και όλους την ψυχοθεραπεία του αύριο, σήμερα.

Η ψυχοθεραπεία μέσω διαδικτύου είναι πλέον γεγονός και μπορεί να γίνει εύκολα, οικονομικά, χωρίς τους περιορισμούς της «συμβατικής» θεραπείας σε γραφείο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε όλες και όλους την ψυχοθεραπεία του αύριο, σήμερα.

Τι είναι η Therapy Today

Οι συνεργάτες της Therapy Today είναι αποκλειστικά έμπειροι ψυχολόγοι και ψυχίατροι, με πιστοποιημένη εκπαίδευση σε ένα ή περισσότερα είδη ψυχοθεραπείας, που δραστηριοποιούνται νόμιμα από το δικό τους γραφείο / ιατρείο. Το κόστος είναι χαμηλό, προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής. Η υπηρεσία μας παρέχει 10 διαφορετικά είδη ψυχοθεραπείας, στα οποία περιλαμβάνεται πλέον το Ψυχόδραμα / Δραματοθεραπεία, καθώς και η Ψυχοθεραπεία για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα!

Μέσα στο ένα έτος λειτουργίας της Therapy Today μεταφέραμε το «μικρόβιο» της ψυχοθεραπείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας. Καταβάλλουμε καθημερινά προσπάθειες για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι και να ανταποκριθούμε στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.

Ξεκινήστε κι εσείς ψυχοθεραπεία σήμερα με έναν πιστοποιημένο θεραπευτή της Therapy Today, μόνο με 19€. Από την άνεση του χώρου σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Συνεργαστείτε μαζί μας

Αν είστε ψυχοθεραπευτής ή ψυχοθεραπεύτρια, συνεργαστείτε μαζί μας!

Μπορείτε να κάνετε συνεδρίες με άτομα που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου χωρίς να μετακινηθείτε από το γραφείο ή το ιατρείο σας, ενώ οι χρεώσεις της υπηρεσίας είναι πολύ χαμηλές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ακόμη τη συνέντευξη που έδωσε στην Πύλη Ψυχολογίας, ο Νίκος Μοσχόπουλος, Ψυχιάτρος-Ψυχοθεραπευτής και συνιδρυτής της TherapyToday.