Νέο σεμινάριο από την Balance Life στις 4 Νοεμβρίου για τις διατροφικές διαταραχές. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν διεξοδικά όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι επαγγελματίες υγείας, για τις διατροφικές διαταραχές.

Σεμινάριο: Διατροφικές Διαταραχές: Αναγνώριση – Ανάλυση – Ολιστικός τρόπος αντιμετώπισης

Στο εξ αποστάσεως σεμινάριο αναλύεται διεξοδικά ποιες είναι οι διατροφικές διαταραχές, πώς τις ξεχωρίζει κανείς καθώς και πώς διαφοροποιούνται μεταξύ τους.

Ακόμη, θα αναλυθούν τα αίτια τους, για παράδειγμα βιολογικοί, ψυχολογικοί και συναισθηματικοί παράγοντες και ποιες ομάδες ανθρώπων είναι πιο επιρρεπής σε αυτές. Επίσης θα αναπτυχθούν ψυχολογικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των διαταραχών και η συννοσυρότητα με άλλες ψυχικές ασθένειες.

Θεματολογία που θα αναλυθεί διεξοδικά:

  • Ποιες είναι οι διατροφικές διαταραχές;
  • Πώς μπορούμε να τις αντιληφθούμε και να τις διαχωρίσουμε μεταξύ τους;
  • Ποια είναι η αιτιότητα τους;
  • Πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα άτομο που νοσεί από διατροφικές διαταραχές;
  • Παρεμβάσεις ψυχολογίας.
  • Άλλοι τρόποι αντιμετώπισης, στοιχεία διατροφής, ενίσχυση εαυτού.
  • Τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των διατροφικών διαταραχών.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Συμπεριλαμβάνεται σύντομο quiz, συζητήσεις, case study, κλίμακα συγκράτησης φαγητού.

Που απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες και φοιτητές του χώρου της υγείας, της ψυχικής υγείας και της διαιτολογίας.

Επίσης απευθύνεται σε όσους θέλουν να ενημερωθούν αναλυτικά για το ζήτημα και να αλλάξουν συνήθειες στην καθημερινότητα και στην συμπεριφορά τους ως προς το φαγητό.

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Εισηγητής: Κουτλουμπάση Ελένη- Συμβουλευτική Ψυχολόγος, M.A. Counselling.
Τύπος: Online Σεμινάριο
Τόπος Διεξαγωγής: ONLINE
Διάρκεια: 4 Ώρες
Κόστος: 40 ευρώ
Ημ/νία Διεξαγωγής: 04 Νοέ (10:30 - 14:30)

Για αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφή στο σεμινάριο μεταβείτε στο PSYVERSITYΔιατροφικές Διαταραχές: Αναγνώριση – Ανάλυση – Ολιστικός τρόπος αντιμετώπισης