Το 2023, σηματοδοτεί την επέτειο των 25 χρόνων της nlpgreece®, με μια επιτυχημένη πορεία δράσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η NLPGREECE ιδρύθηκε το 1998, από την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD. Το πάθος της είναι να παραδώσει στα χέρια των ανθρώπων με επιστημονικό τρόπο το σύστημα NLP (Νεύρο Γλωσσικός Προγραμματισμός), ώστε να διαμορφώσουν ένα ποιοτικότερο τρόπο σκέψης, με ευελιξία, αυτορρύθμιση, ευρηματικότητα, για τη διαχείριση αλλαγών, υιοθέτηση νέων ρόλων, αντιμετώπιση και ανάληψη προκλήσεων.

Έκτοτε, η nlpgreece® έχει μια επιτυχημένη πορεία δράσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχοντας την αποκλειστική εκπροσώπηση με το NLP University, Santa Cruz. California, τον τόπο που γεννήθηκε το NLP, εκπαιδεύουμε και πιστοποιούμε τους ανθρώπους στην επιστημονική γνώση των αρχών, της μεθοδολογίας και της θεμελιώδους βάσης του NLP, που είναι η αποτύπωση της διακριτής αποτελεσματικότητας (modelling).

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην nlpgreece® είναι ότι πρεσβεύουμε την αξία της συλλογικής νοημοσύνης. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξή της σε μια μοναδική ομάδα επαγγελματιών με ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε διάφορους τομείς και στην προσαρμογή του συστήματος NLP σε εξειδικευμένους άξονες εφαρμογής, όπως επαγγελματική διάκριση, προσωπική ανάπτυξη, οικογένεια παιδί και εκπαίδευση, υγεία και ευεξία.

Το σύνθημά μας όλα αυτά τα χρόνια είναι «Νέοι από το 1998». Αυτό σημαίνει ότι δεν σταματάμε ποτέ να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και το ρεπερτόριό μας με καινοτόμες προσεγγίσεις 3ης γενιάς δημιουργώντας στρατηγικές συμμαχίες με καταξιωμένους φορείς σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι Dilts Strategy Group, Judith Delozier & Associates, και συνεργατών όπως οι Shelle Rose Charvet, Wassili Zafiris, Lucas Derks.

Διαβάστε ακόμη: NLP: Πόση πια φασαρία να αντέξουμε με τα τρία αυτά γράμματα;

Όλα αυτά τα χρόνια, η nlpgreece® μέσα από την επιστημονική της προσέγγιση στην εκπαίδευση και εφηρμοσμένη πρακτική του NLP, έχει αναγνωριστεί σε επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς κύκλους ως ηγέτης στο χώρο και συνεργάζεται με Πανεπιστήμια όπως το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Οδοντιατρική Σχολή και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το «Νέοι από το 1998» δίνει έναυσμα για μας στην nlpgreece® να συνεχίζουμε και να εξελισσόμαστε.