Το σεμινάριο: Κρίση Πανικού, Όταν χτυπά ψεύτικος συναγερμός αποτελεί ένα σεμινάριο που είχε διεξαχθεί διά ζώσης και βιντεοσκοπήθηκε, οπότε προσφέρεται πλέον σε ασύγχρονη μορφή, μέσα από την πλατφόρμα του PSYVERSITY.

Τι σημαίνει ασύγχρονο σεμινάριο

Πρόκειται για σεμινάριο που είναι βιντεοσκοπημένο, επομένως μπορείτε να το παρακολουθήσετε Online, πολλαπλές φορές, από την άνεση του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου σας. Το συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε, για χρονικό διάστημα 30 ημερών.

Περιγραφή Σεμιναρίου Κρίσεων Πανικού

Οι κρίσεις πανικού μπορούν να είναι μια έντονα δυσάρεστη αλλά συνήθως όχι επικίνδυνη ψυχοσωματική εμπειρία.
Τα ποσοστά των ανθρώπων που βιώνουν κρίση πανικού φαίνεται να έχουν αυξηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, επηρεάζοντας αρνητικά την ποιότητα ζωής τους σε πολλά επίπεδα.

Ο κάθε άνθρωπος το βιώνει κάπως διαφορετικά, ωστόσο, σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσεις πώς μπορεί να λειτουργεί, να εμπλουτίσεις τις πληροφορίες που, πιθανώς, ήδη να έχεις, διευρύνοντας έτσι το φάσμα των επιλογών σου.

Σε αυτό το σεμινάριο θα έχεις την ευκαιρία ενδεικτικά να μάθεις:

  • Πώς λειτουργεί το άγχος;
  • Τι σωματικές αντιδράσεις προκαλεί;
  • Τι συνιστά μια κρίση πανικού;
  • Είναι όλες οι κρίσεις πανικού ίδιες;
  • Μπορεί, ίσως, η κρίση πανικού να γίνει ευκαιρία αλλαγής προς το καλύτερο;

Στο σεμινάριο, θα παρουσιαστούν τεχνικές, βασισμένες σε έρευνες, για την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού.

Μεταβείτε στο PSYVERSITY και δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Σεμινάριο των Κρίσεων Πανικού.

Σχετικά με την εισηγήτρια

Η Άρτεμις Αντωνίου είναι ψυχολόγος και συνθετική θεραπεύτρια.

Δουλεύει σε ατομικό επίπεδο από το 2002 ξεκινώντας από τη Μ. Βρετανία όπου εργάστηκε σε διάφορους οργανισμούς που παρείχαν θεραπεία, καθώς και στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS).

Εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά και, επίσης, παρουσιάζει σε επιστημονικά και εκπαιδευτικά συνέδρια και διαλέξεις. Εργάζεται ιδιωτικά ως θεραπεύτρια και εισηγείται σε σεμινάρια πάνω σε σύγχρονα θέματα ψυχολογίας.

To 2015 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Ας μιλήσουμε για ψυχοθεραπεία» από τις εκδόσεις iWrite.