11 Ιουνίου 2010 - LIFETIME ACHIEVEMENT AWARDS

Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Strathclyde Μεγάλης Βρετανίας, αποφάσισε να θεσμοθετήσει την ετήσια βράβευση εξεχουσών προσωπικοτήτων που ανήκουν στους αποφοίτους του, με το βραβείο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΖΩΗΣ - SUHAB/LAA ( Strathclyde University Hellenic Alumni Branch LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD )

Η φετινή τελετή βράβευσης θα λάβει χώρα στις 11/06/10 ( 9μμ ) στο κτήμα Φιλήρα (Θερμοπυλών 103, 6ο χλμ Βάρης ? Κορωπίου).                                         

Ο Σύλλογος Αποφοίτων έφτασε στη θεσμοθέτηση του ειδικού βραβείου Επιτυχημένης Πορείας Ζωής, όχι μόνο για να επιβραβεύσει αποφοίτους με σημαντικό έργο και μεγάλα επιτεύγματα στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο, για τους οποίους είναι εξαιρετικά υπερήφανος, αλλά και με το εξής ακόμα σκεπτικό :

·  Επιθυμεί να φωτίσει πορείες και καριέρες ξεχωριστών προσωπικοτήτων προκειμένου να στρέψει την προσοχή νέων ανθρώπων σε θετικά παραδείγματα, που τόσο πολύ ανάγκη έχουμε σήμερα

·  Θέλει να καταδείξει την αξία της γνώσης και των σπουδών μέσα στο πλαίσιο των αρχών και της ηθικής, που οδηγούν σε μεγάλες καριέρες και σπουδαία επιτεύγματα.

·  Κόντρα στο ρεύμα της ευκολίας και της απαξίωσης που χαρακτηρίζει τους καιρούς μας, στοχεύουμε να θυμίσουμε στα παιδιά μας ότι τα αγαθά ?κόποις κτώνται? και ότι ναι μεν τα Πανεπιστήμια θα τους δώσουν εφόδια, αλλά τίποτα δεν κατακτάται αν τα ίδια δεν τα αξιοποιήσουν και δεν τα εκμεταλλευτούν με ήθος, σκληρή δουλειά και δημιουργική φαντασία.

Η παρουσία όλων των αποφοίτων, μεταπτυχιακών κυρίως φοιτητών του Πανεπιστημίου αλλά και φίλων που μοιράζονται τα οράματα και τους στόχους μας, αυτή τη βραδιά θα είναι καταλυτική για την μελλοντική πορεία του Συλλόγου.

Σκοπός του Συλλόγου Αποφοίτων είναι :

Να δώσουμε δυναμικό παρόν ως σκεπτόμενα, υπεύθυνα και δραστήρια μέλη μιας κοινωνίας που δε χαρακτηρίζεται μόνο από νοσηρά συμπτώματα ?κρίσεων? αλλά ενέχει και μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων, που μπορούν να οραματίζονται και να αγωνίζονται για να πραγματοποιήσουν τα δικά τους όνειρα και να προετοιμάσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Να γνωρίσουμε κι άλλους σπουδαίους ανθρώπους που έχουν φοιτήσει στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Να βρεθούμε όλοι μαζί, όσοι συνδεόμαστε από κοινές μνήμες και κοινές εικόνες των ωραιότερων ίσως χρόνων της ζωής μας.

Να υποστηρίξουμε όλοι μαζί το Σύλλογο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου.

Τέλος θα γνωστοποιήσουν στο Σύλλογο τις δικές τους πορείες, που ίσως αποτελέσουν τις μελλοντικές υποψηφιότητες.
 

Η βραδιά της 11ης Ιουνίου υπόσχεται καλοκαιρινή διάθεση, εκλεκτό φαγητό και ποτό, κέφι, διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές. Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλώ επικοινωνήστε με το Σύλλογο στα παρακάτω στοιχεία.

PRESS RELEASE    ? SUHAB / LAA ?    PRESS RELEASE    ? SUHAB / LAA ?    PRESS RELEASE

Τα φετινά βραβεία πρόκειται να απονεμηθούν σε έξι εξέχουσες προσωπικότητες, τρεις από τον ακαδημαϊκό χώρο, και σε άλλες τρεις από τον χώρο των επιχειρήσεων. Αναλυτικότερα :

Επιχειρηματικός τομέας:
Δρ. Ανδρέας Σπύρου
Χρήστος Παπαπολύζος
Γιώργος Λιναρδάτος
 

Ακαδημαϊκός τομέας:
Καθηγητής Γεώργιος Αυλωνίτης
Καθηγητής Αθανάσιος Κουρεμένος
Καθηγητής Ιωάννης Κόντος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ STRATHCLYDE ? ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Παναγιώτης Μηλόπουλος (Πρόεδρος)
Νικήτας Δεσποτίδης (Αντιπρόεδρος)
Δρ. Ιωάννης Καλογεράκης   (Γενικός Γραμματέας)
Αφροδίτη Φερεντίνου  (Tαμίας)
Αλεξίου Γεώργιος (Mέλος)
Ισκαλατιάν Μαίρη  (Mέλος)
Κάζης Δημήτριος  (Mέλος)

 

Contact SUHAB at: 210-7230814

from 10:00 am ? 20:00 pm

Fax 210-7258773

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

SUHAB.

c/o IMS, 85 Dinokratous Str. Kolonaki 115 21,

Athens, Greece

 

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr