Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης & Περίθαλψης επιθυμεί να συνεργασθεί με Ψυχολόγο, για παροχή υπηρεσιών στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην Αθήνα.

Προϋποθέσεις:

1. Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ψυχολογίας από Σχολή της Ελλάδος ή ισότιμης σχολής του εξωτερικού αναγνωρισμένης από το κράτος.

2. Να έχουν τριετή τουλάχιστον εμπειρία μετά την απόκτηση του πτυχίου

3. Να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος

4. Να έχουν καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.

5. Να έχουν καλή γνώση Η/Υ

Οι αιτήσεις με πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00 - 16.00 στο Πρωτόκολλο του ΕΔΟΕΑΠ, Σισίνη 18 και Ηριδανού στο Ισόγειο (τηλ. 210-7264874).

Για την επιλογή Ψυχολόγου θα συνεκτιμηθούν τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές, μετεκπαιδεύσεις ή εξειδικεύσεις ως και εμπειρία σε θέματα συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, συμβουλευτικής γονέων και οικογενειακής θεραπείας.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν ως Δευτέρα 21-8-2017. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Ι. Παπασταμέλο τηλ. 210-7264367

Καταληκτική Ημερομηνία : 21-08-2017

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).