Ειδική ΑγωγήΤο Συμβουλευτικό & Θεραπευτικό Κέντρο ΨυχοΣύνθεση στη Βάρη ζητά άμεσα ειδική παιδαγωγό (δασκάλα δημοτικής εκπαίδευσης ή Φιλόλογο με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή) με εμπειρία με παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, αγάπη για τα παιδιά για 3ήμερη ή 4ήμερη συνεργασία με ΙΚΑ ή μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση σε όλη την αρθρογραφία καθώς και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα που αφορούν την επικαιρότητα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.

0
Shares