Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης εργασίας Ορισμένου Χρόνου πενθήμερης, πεντάωρης απασχόλησης (ωράριο απασχόλησης 9:30 – 14:30) με την ειδικότητα "Ιατρός - Ψυχίατρος ΠΕ", για την υποστήριξη της λειτουργίας του Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Συλλόγου.

Θέση εργασίας Ιατρού - Ψυχιάτρου

Ο/η ιατρός:

  • θα ασκεί καθήκοντα Επιστημονικού/ής Υπευθύνου/ης του Κέντρου και θα είναι μέλος της Διεπιστημονική Ομάδας

  • θα έχει την ευθύνη διάγνωσης και θεραπείας των ωφελουμένων που συμμετέχουν στις δράσεις του ΚΔΗΦ, σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης

  • θα προσφέρει τις υπηρεσίες του/της όπου απαιτείται ως μέλος της Διεπιστημονικής Ομάδας

Η λειτουργία του ΚΔΗΦ χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κεντρική Μακεδονία", ΑΞ09Β "Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ", στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, έργο με τίτλο: ''Επιχορήγηση του Ν.Π. Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος για την υλοποίηση του έργου ΚΔΗΦ'' (MIS 5041413).

Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε φορείς ΑμεΑ.

Αποστολή βιογραφικών έως τις 12 Ιουνίου 2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.