Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας, η ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ προκηρύσσει μία θέση Ψυχολόγου, με σύμβαση εργασίας, μερικής απασχόλησης.

Θέση ψυχολόγου

Απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοαντίγραφα) για την θέση του Ψυχολόγου, είναι:

  1. Αίτηση (επισυνάπτεται)
  2. Βιογραφικό σημείωμα
  3. Φωτοαντίγραφα πτυχίων
  4. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  5. Επαγγελματική εμπειρία-Συστάσεις
  6. Υπεύθυνη Δήλωση (επισυνάπτεται)

Θα συνεκτιμηθούν:

  1. Η εμπειρία στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής
  2. Η κλινική εμπειρία με εφήβους
  3. Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην γνωσιακή-συμπεριφοριστική προσέγγιση

Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως την 9 η Ιουνίου 2020 στις 17.00.

Οι φάκελοι των υποψηφίων θα εξεταστούν από την επιστημονική ομάδα/επιτροπή επιλογής προσωπικού και εν συνεχεία οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 10-24/06/2020 στα γραφεία της ΑΜΚΕ ΑΝΑΣΑ. Η πρόσκληση θα δημοσιευτεί εκ νέου, εάν κριθεί απαραίτητο.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να αποστείλουν στην πρώτη φάση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μόνο το «Βιογραφικό Σημείωμα» στην ηλεκτρονική δ/νση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με το θέμα «Επιλογή προσωπικού ψυχολόγου» ή σε έντυπη μορφή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: «Λ. Συγγρού 36-38 Αθήνα ΤΚ 11742», Υπόψη κας Κωνσταντίνας Καρανικολού «Επιλογή προσωπικού-ψυχολόγου».

Επισημαίνεται ότι τα υπόλοιπα δικαιολογητικά της παρούσας πρόσκλησης, θα προσκομιστούν αποκλειστικά, κατά την φάση της συνέντευξης.

Λίγα λόγια για την ΑΝΑΣΑ

Η ΑΝΑΣΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υποστήριξης ατόμων που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές, λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Ημέρας, στο οποίο απασχολείται διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, Ειδικό Παθολόγο και Διατροφολόγο και επιχορηγείται από τον Τακτικό Π/Υ του Υπουργείου Υγείας.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ακολουθήστε το σύνδεσμο: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ψυχολόγου 

Ενημέρωση για τα προσωπικά δεδομένα

Σας ενημερώνουμε πως για τον σκοπό της συμμετοχής σας στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιλογή Ψυχολόγου και για λόγους συμμόρφωσης με τον κανονισμό 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, συλλέγουμε τα εξής δεδομένα που μας παρέχετε με την παρούσα αίτηση: Επώνυμο, Όνομα, Διεύθυνση, Κινητό τηλέφωνο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση.

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση σε όλη την αρθρογραφία καθώς και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα που αφορούν την επικαιρότητα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Υπεύθυνος επεξεργασίας των ως άνω δεδομένων είναι η «ΑΝΑΣΑ-Εταιρεία Υποστήριξης Ατόμων που Πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές».

Αποδέκτης: Το προσωπικό της ΑΝΑΣΑΣ.
Νομική βάση επεξεργασίας: Έννομο συμφέρον της ΑΝΑΣΑΣ ως υπευθύνου επεξεργασίας (άρθρο 6§1στ Καν. ΕΕ 679/2016)
Χρόνος διατήρησης: Τα προσωπικά δεδομένα των ατόμων που θα γίνουν δεκτά θα διατηρηθούν για όλο το διάστημα της μεταξύ μας σύμβασης, καθώς και περαιτέρω, όπου απαιτείται από τις διατάξεις της φορολογικής, εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας, όπως και για την υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις για περίοδο 6 μηνών

Δικαιώματα: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς και το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3,Τ.Κ.11523, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, Fax: 210 6475628, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)