Ψυχολογία, Gaming

H μεγαλύτερη συνάντηση Τεχνολογίας και Gaming επιστρέφει στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Digital Expo 2018

Μέσα στον εκθεσιακό χώρο θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες ομιλίες και σεμινάρια σχετικές με τα βιντεοπαιχνίδια και τη τεχνολογία από την ομάδα του DEX! Ένα από τα σεμινάρια επιστημονικού τύπου, είναι η παρουσίαση του θέματος "Ψυχολογία και Gaming" από την ψυχοθεραπεύτρια Χρυσανθακοπούλου Μαρία.

 

Στο παρόν σεμινάριο θα αναφερθούν θέματα όπως:

  • Πώς επηρεάζονται οι λειτουργίες του εγκεφάλου με το gaming;
  • Η απάντηση της ψυχολογίας στο γιατί μας αρέσει να παίζουμε βιντεοπαιχνίδια
  • Τι βιντεοπαιχνίδια προτιμάμε και πώς καθορίζεται αυτό; 
  • Ποιες τεχνικές χρησιμοποιούν οι παραγωγοί παιχνιδιών, για να συγκρατήσουν τους χρήστες ενεργούς: 

Το δωρεάν σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης (η έκθεση έχει είσοδο 3€ την ημέρα ή 5€ το διήμερο) την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με ώρα προσέλευσης 10.30 το πρωί στην Αίθουσα Seminars’ Stage.

Επιστημονική υπεύθυνη: Χρυσανθακοπούλου Μαρία

Για βεβαίωση συμμετοχής επικοινωνήστε στο παρακάτω e-mail, εφόσον έχετε παραβρεθεί στο σεμινάριο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

0
Shares