Έναρξη νέου κύκλου εκπαιδεύσεων από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ). Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών – ΚΕΑΔΔ ιδρύθηκε το 2010 και είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης των πιστοποιημένων επαγγελματικών εκπαιδεύσεων για την Ελλάδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.

Οι τίτλοι σπουδών της εκπαίδευσης Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders πιστοποιούνται από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS) η απόκτηση του τίτλου σπουδών παρέχει μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το BPS.

O (BPS), είναι ο μοναδικός σύλλογος ψυχολόγων που η ΕΕ (Οδηγία 2005/36), αλλά και η Ελληνική Δημοκρατία (ΠΔ 38/2010), μνημονεύουν με έμφαση «ό,τι διατηρεί τη στάθμη του οικείου επαγγέλματος σε υψηλά επίπεδα».

Η διαχείριση των διατροφικών διαταραχών

Τα εργαλεία που διδάσκονται στην εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders που πραγματοποιείται στην Ελλάδα από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά ένα άτομο που έχει οποιαδήποτε διαταραγμένη σχέση με το φαγητό.

Η διαχείριση των διατροφικών διαταραχών είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής γνώσης και ζωντανής αλληλεπίδρασης μεταξύ εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας που εκπαιδεύονται από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Το ΚΕΑΔΔ λειτουργεί υπό την αιγίδα του British Psychology Society και είναι μέλος του National Association Academy of Eating Disorders.

Η πιστοποίηση του προγράμματος

Η πιστοποίηση που παρέχει το ΚΕΑΔΔ είναι πανευρωπαϊκής αναγνώρισης και θα έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς ως αναγνωρισμένος επαγγελματίας υγείας στη διαχείριση ατόμων με διαταραχές πρόσληψης τροφής σε όλο τον κόσμο.

Η εκπαίδευση παρέχει εκπαιδευτικό υλικό και εγχειρίδια που θα σε κατατοπίζουν βήμα προς βήμα στην κατάλληλη θεραπευτική προσέγγιση για κάθε πελάτη.

Επίσης το ΚΕΑΔΔ παρέχει online δίκτυο των επαγγελματιών συνεργατών του για πλήρη πρόσβαση του κοινού σε αυτούς καθώς δύναται η δυνατότητα για άμεση παραπομπή περιστατικών μεταξύ των πιστοποιημένων επαγγελματιών υγείας του ΚΕΑΔΔ.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Αθήνα: 24 Νοεμβρίου 2018 - Θεσσαλονίκη: 2 Μαρτίου 2019

Πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 120 ωρών 
Δια Ζώσης & σε ταυτόχρονη Διαδικτυακή Αναμετάδοση

Με προαγορά της εκπαίδευσης έως 15 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων παρέχεται έκπτωση 20% στα 1620€ (από 2160) για κρατήσεις θέσεων με προαγορά  έως και 30 εργάσιμες πριν την ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης.

Με προαγορά της εκπαίδευσης έως 30 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων παρέχεται έκπτωση 25% στα 1738 € (από 2160) για κρατήσεις θέσεων με προαγορά  έως και 14 εργάσιμες πριν την ημερομηνία έναρξης της εκπαίδευσης.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Για τις παρεχόμενες εκπτώσεις, την κράτηση θέσης και τις ευκολίες πληρωμών μπορείτε να δείτε περισσότερα στο επίσημο site του ΚΕΑΔΔ και σε επικοινωνία με τη γραμματεία.

 Περισσότερες πληροφορίες στο www.keadd.gr και στο τηλέφωνο 210-2718360 Δευτέρα με Πέμπτη 11πμ-7μμ ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.