Το Mediterranean College ανακοινώνει την έναρξη υποβολής εργασιών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 7ου Φοιτητικού Συνεδρίου Διοικητικών, Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας Student Excellence Conference, για φοιτητές και απόφοιτους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Πελλήνης 8) και στη Θεσσαλονίκη (Εγνατία 2-4).

Οι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν περιλήψεις των εργασιών τους, οι οποίες αξιολογούνται από την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου. Οι καλύτερες εργασίες επιλέγονται για συμμετοχή στο SEC, είτε μέσω προφορικής παρουσίασης, είτε μέσω ανακοίνωσης (poster).

Ο φοιτητής ή η φοιτήτρια με την καλύτερη παρουσίαση όσον αφορά την πρωτοτυπία, την πληρότητα και την επιστημονική εγκυρότητα, θα λάβει τιμητική διάκριση και θα βραβευθεί με μία υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019.

Το ετήσιο Φοιτητικό Συνέδριο που διοργανώνει το Mediterranean College, αποσκοπεί να προσφέρει στους φοιτητές και απόφοιτους δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, την εμπειρία συμμετοχής σε μια επιστημονική συνάντηση στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων, με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με σύγχρονες τάσεις στα επιστημονικά πεδία γνώσεων που προσφέρονται από το Κολλέγιο.

Mediterranean College Εγκαταστάσεις Κολλεγίου σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη:

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, 2310 287779 / 2310 547708