Σας παρουσιάζουμε το σεμινάριο στοχοθεσίας «Πώς να οργανώσω την προσπάθειά μου προς τον στόχο;» που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου του 2022 και ώρες 13:00 - 16:00 με εισητήτριες τις συνεργάτιδες του PSYCHOLOGY.GR Παναγοπούλου Μαρία και Ποντίκη Ολυμπία - Μαρία.

Ήρθε η ώρα να θέσεις σε εφαρμογή τα όσα είχες βάλει στον πάγο την προηγούμενη περίοδο. Αν όχι τώρα ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις;

Όπως λέει κι ένα σοφό ρητό η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και γι’ αυτή την αρχή δεν υπάρχει ποτέ ιδανική στιγμή μόνο θέληση, πίστη και επιμονή.

Μήπως όμως κι εσύ αναγνωρίζεις επάνω σου τα σημάδια του «IDF Syndrome»; Μην τρομάζετε δεν είστε σοβαρά, αυτό που πάσχει είναι η ισορροπία μεταξύ σκέψης και δράσης.

Πώς μπορείς λοιπόν να κινητοποιηθείς και να προχωρήσεις στη δράση χωρίς να αποθαρρυνθείς;

Έλα να ανακαλύψουμε μαζί πρακτικά βήματα στοχοθεσίας, να θέσουμε μαζί έναν στόχο και να εξερευνήσουμε εναλλακτικές για την επίτευξή του.

Ενότητες webinar:

 1. Μύθοι και αλήθειες περί στοχοθεσίας
 2. H «ασθένεια IDF»
 3. SMART στόχος: τι είναι; Και πώς τον θέτω;
 4. Φτιάξε το δικό σου σχέδιο δράσης
 5. Πρακτικός οδηγός για την οργάνωση της προσπάθειας σου
 6. Τι με εμποδίζει στην επίτευξη του στόχου μου;
 7. Αυτο - σαμποτάρισμα: Τι σημαίνει και πώς μπορούμε να το αποφύγουμε;
 8. Θέτω στόχο με βοηθό μου το coaching
 9. Η επιτυχία δεν καθορίζει την αξία μου!
 10. Αυτοεκτίμηση και στοχοθεσία: ένας άρρηκτος δεσμός επιτυχίας
 11. Η μέρα που φυτεύεις ένα σπόρο δεν είναι και η ημέρα που τρως το φρούτο!
 12. Πίστη στον στόχο μου!

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες και η δήλωση συμμετοχής στην πλατφόρμα του PSYVERSITY: Πώς να οργανώσω την προσπάθειά μου προς τον στόχο;

To PSYVERSITY είναι μια νεοσύστατη πλατφόρμα ασύγχρονων και διά ζώσης σεμιναρίων. Περιλαμβάνει σεμινάρια, σε ένα ευρύ φάσμα, περισσότερων από 40 κατηγοριών ψυχολογίας και ψυχικής υγείας.

Ειδικοί Ψυχικής Υγείας, φοιτητές κοινωνικών επιστημών αλλά και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη τους, θα βρουν στις σελίδες του Psyversity χρήσιμα σεμινάρια.