Ανά τακτά διαστήματα, νέα σεμινάρια από Ειδικούς Ψυχικής Υγείας ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του Psyversity.

Ηδη στην πλατφόρμα υπάρχουν περισσότερα από 30 σεμινάρια αυτοβελτίωσης για όλους και περισσότερα από 15 σεμινάρια για επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Όλα τα σεμινάρια είναι ασύγχρονα, πρόκειται δηλαδή για βιντεοσκοπημένα σεμινάρια που μπορείτε να παρακολουθήσετε στον χρόνο που εσείς επιλέγετε, από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Δείτε τα Σεμινάρια που προστέθηκαν την τελευταία εβδομάδα

Διαχείριση ενοχών: Ζήσε τη ζωή σου χωρίς ενοχές!

Το σεμινάριο «Διαχείριση ενοχών» έχει στόχο να διδάξει πρακτικά πώς να ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα για να αντιμετωπίσετε τις ενοχές και να μπορείτε να προχωράνε παρακάτω, χωρίς να πέφτετε στην παγίδα της αυτοτιμωρίας.

Οφέλη του σεμιναρίου:

  • Θα αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με σεβασμό, ακόμα κι όταν κάνετε λάθος
  • Θα εστιάζετε στο παρόν και όχι στο παρελθόν
  • Θα επανέρχεστε γρήγορα από τις ενοχές
  • Θα αναλαμβάνετε μόνο τις δικές σας ευθύνες
  • Θα χτίσετε ψυχική ανθεκτικότητα

Την 1η από τις 5 εισηγήσεις του σεμιναρίου, μπορείτε να την παρακολουθήσετε δωρεάν, από την σελίδα του σεμιναρίου.

Μεταβείτε στο PSYVERSITY για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και να αποκτήσετε το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΟΧΩΝ

Κρίσεις Πανικού: Μία σύγχρονη ψυχική επιδημία

Το σεμινάριο Κρίσεις Πανικού, Μία σύγχρονη ψυχική επιδημία αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο, πρακτικό, ασύγχρονο, σεμινάριο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές & φοιτητές ψυχολογίας, σε άτομα που έχουν βιώσει έστω και μία φορά στην ζωή τους κρίση πανικού, σε άτομα που έχουν στον στενό κύκλο τους συγγενείς – φίλους – συντρόφους – οικογένεια που ζουν με κρίσεις πανικού και θέλουν να έχουν επίγνωση στο τι τους συμβαίνει, τι βιώνουν και πως μπορούν να τους βοηθήσουν.

Μεταβείτε στο PSYVERSITY για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και να αποκτήσετε το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ.

Πώς επιλύονται οι συγκρούσεις μεταξύ γονέων και παιδιών

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι γονείς να γνωρίσουν αποτελεσματικούς τρόπους διαπαιδαγώγησης, έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν να συνεργάζονται και να πειθαρχούν, όχι επειδή φοβούνται τις απειλές και τις τιμωρίες, αλλά επειδή είναι πεπεισμένα πως αυτό που κάνουν είναι σωστό.

Για το λόγο αυτό, στο σεμινάριο παρουσιάζονται σύγχρονες τεχνικές, μακριά από τις παραδοσιακές μορφές ανταμοιβής και τιμωρίας. Οι γονείς θα μάθουν, πώς να προλαμβάνουν τις συγκρούσεις και πώς να αφουγκράζονται τις ανάγκες των παιδιών, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να φωνάζουν και να τιμωρούν.

Μεταβείτε στο PSYVERSITY για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και να αποκτήσετε το Σεμινάριο: ΠΩΣ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τι περιλαμβανει ένα ασύγχρονο σεμινάριο στο PSYVERSITY

Τα σεμινάρια, είναι ασύγχρονα, δηλαδή βιντεοσκοπημένα. Κατά κανόνα, το υλικό ενός σεμιναρίου, αποτελείται κατά 80% ή περισσότερο, από video - εισηγήσεις.

Πως να επιλέξετε σεμινάριο

Κάθε σεμινάριο, έχει μια ολοσέλιδη παρουσίαση. Στην σελίδα αυτή του σεμιναρίου, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του σεμιναρίου, τη διάρκεια του, τον φορέα που το προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο, πως θα ωφεληθείτε με την παρακολούθηση του.

Κριτικές και σχόλια
Σε κάθε σεμινάριο, θα δείτε σχόλια και κριτικές, αυστηρά από ανθρώπους που το έχουν παρακολουθήσει. Λάβετε σοβαρά υπόψιν τα σχόλια και την κριτική τους, προκειμένου να επιλέξετε το κατάλληλο σεμινάριο για εσάς!

Δείτε τα 10 πιο δημοφιλή σεμινάρια αυτή τη στιγμή

1. Εισαγωγή στην Ψυχολογία
Το σεμινάριο στοχεύει στη γνωριμία με βασικούς κλάδους της ψυχολογίας όπως η Kοινωνική Ψυχολογία, η Ψυχοπαθολογία, η Γνωστική Ψυχολογία κ.τ.λ. Σκοπός είναι η κατανόηση θεωριών, πειραμάτων, ερευνών και του πλαισίου της Ψυχολογίας γενικότερα.

2. Τα πιο σημαντικά λάθη των γονέων και πώς να τα αποφύγετε
Το σεμινάριο Τα λάθη των γονέων και πώς να τα αποφύγετε συγκεντρώνει, μέσα από παραδείγματα, τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι γονείς με στόχο να μπορέσουν να τα αναγνωρίσουν, να τα προλάβουν και να ανακάμψουν από αυτά!

3. Τοξικές σχέσεις, Τοξικοί άνθρωποι
Για να φέρεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου χρειάζεται πρώτα να το αναγνωρίσεις και μετά να επιλέξεις πώς θέλεις να λειτουργήσεις…

4. Πως να εκπληρώνουμε τα σημαντικά πράγματα της ζωής μας και να διαχειριζόμαστε τα επείγοντα
Σεμινάριο αναβλητικότητας και διαχείρισης χρόνου. Περιλαμβάνει 13 εισηγήσεις, ασκήσεις και πρόσθετο υλικό για μελέτη

5. Τα μυστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας
Βιντεοσκόπηση ενός υλοποιημένου σεμιναρίου για τα μυστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

6. Δικαστική Ψυχολογία – Ερμηνείες της εγκληματικής συμπεριφοράς
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να εισαχθούν στον κλάδο, σε όποιον έχει ενδιαφέρον για την επιστήμη της Δικαστικής Ψυχολογίας και σε εκείνους που αναζητούν νέες γνώσεις

7. Το παιδικό ιχνογράφημα στην θεωρία και πράξη: Εγχειρίδιο χορήγησης, ερμηνείας, αξιολόγησης και ψυχοθεραπείας του παιδιού μέσω της ζωγραφικής
Το παρόν σεμινάριο αποτελεί πλήρες εγχειρίδιο χορήγησης, ερμηνείας, αξιολόγησης των δυνατοτήτων και δυσκολιών αλλά και ψυχοθεραπείας για τις ψυχικές δυσκολίες του παιδιού και του εφήβου.

8. 12 Μαθήματα Αυτοβελτίωσης από ένα Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών
12 ιστορίες και 12 μαθήματα αυτοβελτίωσης που μαζί με τα συνοδευτικά εργαλεία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε περιοριστικές πεποιθήσεις, να ανακαλύψετε δυνάμεις του εαυτού σας και να βελτιωθείτε στην επίτευξη στόχων!

9. Εισαγωγή στη Συστημική θεραπεία και συμβουλευτική: Θεωρία και πρακτική
Το σεμινάριο είναι μια εισαγωγή στη συστημική πρακτική. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε μια αρχική επαφή με τη συστημική σκέψη και παράλληλα με τον τρόπο που η συστημική προσέγγιση λειτουργεί στη συνεδρία.

10. Εισαγωγή στη Λακανική Ψυχανάλυση
Το σεμινάριο λειτουργεί ως μια εισαγωγή στη ζωή και το έργο του Ζακ Λακάν, τη θεωρία αλλά και την εφαρμογή της λακανικής προσέγγισης στην κλινική.