Ακρόαση άρθρου......

Το www.specialenglish.gr  το μοναδικό διαδικτυακό κέντρο που ασχολείται εξειδικευμένα με την ενίσχυση στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων & ενηλίκων με: γενικές δυσκολίες μάθησης, ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα - στο πλαίσιο της φιλικής συνεργασίας του με το e-psychology - διοργανώνει ταχύρυθμο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την ειδική εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα, σε ειδική μειωμένη τιμή για τους αναγνώστες / επισκέπτες του e-psychology.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε για εγγραφές επικοινωνήστε αποκλειστικά μέσω του psychology.gr στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την ένδειξη «σεμινάριο specialenglish». Παρακαλούμε συμπεριλάβετε τα στοιχεία σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σεμινάριο specialenglish
« τρόποι μάθησης αγγλικών σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία – διάσπαση προσοχής – υπερκινητικότητα. »
Εξειδικευμένο ταχύρυθμο σεμινάριο με θέμα την παρουσίαση - οργάνωση των μαθησιακών ενοτήτων και τεχνικών, που καθιστούν ευκολότερη κ΄ πιο λειτουργική την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά / έφηβους και ενήλικες με μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, ΔΕΠ – Υ.
Απευθύνεται σε ψυχολόγους & σύμβουλους ψυχικής υγείας.

Θεματολογία Σεμιναρίου
Παρουσίαση - οργάνωση των μαθησιακών ενοτήτων και τεχνικών:
• Phonemic Awareness
• Reading Ability
• Reading Comprehension
• Essay Writing

Εισηγήτρια Σεμιναρίου
Εισηγήτρια του σεμιναρίου, είναι η Ειρήνη Θ. Ευαγγέλου, ψυχολόγος ( αριθμός άδειας: 27137 / 1995 ) και με άδεια διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα. Εξειδικευμένη στην ειδική αγωγή παιδιών / εφήβων με σχεδόν είκοσι χρόνια επαγγελματική εμπειρία. Είναι επιστημονική υπεύθυνη του specialenglish.gr και με αυτή την ιδιότητά της αρθρογραφεί σε πολλές δημοφιλείς ενημερωτικές ιστοσελίδες. Έχει δώσει ομιλίες για τη δυσλεξία & μαθησιακές δυσκολίες παιδιών σε ημερίδες γονέων και μεγάλα κέντρα ξένων γλωσσών. Επίσης, έχει διατελέσει επανειλημμένως εισηγήτρια σε επαγγελματικά σεμινάρια με θέμα την δυσλεξία - μαθησιακές δυσκολίες – ειδικές μαθησιακές ανάγκες – ΔΕΠ-Υ. Μέλος από το 2006 της International Association of Group Psychotherapy.

Διάρκεια & Τόπος Σεμιναρίου
Δύο ( 2 ) πρωινές ώρες με διαδικτυακό σεμινάριο μέσω Skype / Internet.

Κόστος Σεμιναρίου
Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο για τους αναγνώστες / επισκέπτες του e-psychology είναι: εκατό (100) ευρώ ανά άτομο.

Οφέλη Σεμιναρίου
Συμβολή στον κοινωνικά ευαίσθητο τομέα της ειδικής εκπαίδευσης παιδιών / εφήβων, όπου 1 στα 4 παιδιά αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, σύμφωνα με το πανελλήνιο σύλλογο γονέων & κηδεμόνων παιδιών με δυσλεξία. Πετυχαίνεται: ανταγωνιστικό επαγγελματικό πλεονέκτημα με εξειδίκευση εργασίας.
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου, επίσης αν ενδιαφέρεστε για απασχόληση ως ειδικός παιδαγωγός αγγλικών του specialenglish.gr, υπάρχει η δυνατότητα για κατ΄οίκον ή διαδικτυακά μαθήματα σε πιθανό μαθητολόγιο στην περιοχή όπου διαμένετε, ως πιστοποιημένος εκπαιδευμένος συνεργάτης του δικτύου μας αφού θα έχετε παρακολουθήσει το ταχύρυθμο εξειδικευμένο σεμινάριό μας.

 

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr